Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
ја од форумов само ја знам клинка и тончи и никој друг... ама секогаш сум отворен за нови познанства :)

јас со драгата моја АТАНАЗИјА на која и зададов толку животни проблеми - ајде ма, истрпи ме уште малку, па на различни fax-ови ќе одиме...ихихих...сепак, мило ми е за сите овие четири години заедно...
еее, а многу би сакала да ги запознаам другиве велешанчиња на форум-ов,. ама поим неам кои се и кај учат...:raz:

Ај на собиранката на 29ти ке ги запознаеш скоро сите

mRnO напиша:
Ај на собиранката на 29ти ке ги запознаеш скоро сите

еее, баш супер се тоа, ама не ми се верува да дојдам, па :cry: ај понатаму,... на наредната, ветувам! :kajg:

Slatka_Mala напиша:
еее, баш супер се тоа, ама не ми се верува да дојдам, па :cry: ај понатаму,... на наредната, ветувам! :kajg:
Наредна може да има било кога,не мора да значи дека пак ќе биде за 5 месеци!За тие што се од страна важи-вие само кажете кога доаѓате и тие што можат ќе дојдат одма,и пак една мала собиранка ќе се направи!

Вчера се запознав со вардарац по телефон. Муабет цел саат и пол! Сјаен дечко!!! Тек какво пиење има да падне кога ќе се видиме! :music3:

Слажим се : нека остане за примарната намена. :star:

Мислам дека и јас го знам Фио (ако е тој што мислам).... ме чуди што му текнало да наврати на овие "води" :raz:

Ја запознав Babsy, најдобра ДиЏеј-ка од кајганџииве (тука кога мислеф најдобра сакаф да кажам дека е подобра и од ДиЏеите кајганџии).

Да да и ја ја упознав DJ Babsy, журчето беше екстра.

Ја го додавам Бушав на листа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom