Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера се запознав со:
гладиус
марсовка
Пуци
StatusQuo
(ако заборавив некој нека ме дополни :kesa:)
Големо извинување кон следните членови кои заборавив да ги кажам:
girlll
Маwечко
Дафи
:smir:

др-аган
мањечко
марсовка
пуци
вирус...
дафи

толку бевте?

Конечно по толку време чекање, случајно сосема го запознав Тоше. Краток муабет, ама битно се запознавме.:helou:

Најново,со Серпико. Ми остаде прекрасен впечаток. Баш каков шо го замислував. Отворен,комуникативен,стално се смееше. И стварно многу личиш на брачед ми. :) Би сакала пак да ја поновиме ова собиранка. Расположението беше супер,музиката исто така. Жалам,ама другиот пат на крофни ќе ојме. :)

Значи по долго долго време договарање и преговарање се запознав со човекот кој ме "умре"...фраерот Виктор ГГ :)...
Истотака вечерва ја запознав и Лана...префина и шармантна девојка и многу пријатна на муабет :)...башка генерација :)...супер луѓе и двајцата...ми беше мило...
шмек:smir:

Значи по долго долго време договарање и преговарање се запознав со човекот кој ме "умре"...фраерот Виктор ГГ :)...
Истотака вечерва ја запознав и Лана...префина и шармантна девојка и многу пријатна на муабет :)...башка генерација :)...супер луѓе и двајцата...ми беше мило...
шмек:smir:

Ах Шмекеру... Накршувам традиција на избегавање на темава, само да знаеш...:icon_lol:

Освен по крајно одлепените постови на кои сум се смеела до солзи, ми стана особено мил по едно од најдрагите зеленки со еден од најискрените коментари добиени на пост на кој се отворив ко школка.:kesa:
Многу ми е мило што меракот да го запознаам конечно ми се оствари вчера. Малку и се спротивстави на таа квази-претстава што ја имав за него креирана врз основа на неколку форумџиски мислења дека Шмекерот е “прилично мирно човече”. Јас повеќе љубам да го опишам како личност што смирува. Препријатно е во негово друштво, прекрасно човече со смисла за хумор, стварно ме опушти после еден таков ден во кој бев толку преморена што едвај вилицата ја движев (ама дури и да бев поспособна, од Виктор не може човек до збор да дојде така да другиот пат не го земам со мене:icon_lol::icon_lol::icon_lol:). Прекрасно е да знаеш дека постојат вакви позитивни луѓе на форумов. Шмек бек:smir:

Прекрасен е фактот што вечерва ја запознав Lanna, ме прави да се чувствувам горда. Дојде само на 5 минути на автобуска, сепак ограниченото време воопшто не е важно. Важен е впечатокот кој го оставаш кај сите форумџии, верувам. Зрачиш со позитивна енергија и убавина, лесно влегуваш под кожа. Светланче, ти си комплетна личност. Во секој поглед. Излишен е секој збор, не би те опишал, верувај. Едвај чекам да дојт другиот викенд. :back:

Вчера на кратко се запознав со Псај и официјално со Дон Јас.
А да и со PowerMKD :)

е ја не се упознав со Др.-Аган... пошо го знаев од преѓе ама он мене не ме знаеше.. тапа си :).. хаха

Јас вчера конечно се упознав со Псај. :)
И со ДонЈас се упознав и тоа по втор пат. :)
А се упознав и со Член7. :)
И така. :)

Пред некој саат во градскиот јавен сообраќаен превоз се запознав со Маарко. Ја бев исцеден ко лимон од шо бев уморен...коа се упознавме. Но и уморен сепак забележав кај него нешо шмекерско...така да пријателче од општина :)...нареден пат се гледаме на некоја свирка со големо точено во рака и во ловење на шмек :)...позз:wink:

Ете и јас се запознав со марсовка :) Не стигнавме да направиме нешто многу муабет пошо ми избега, али ми изгледа за доста фина и позитивна личност :)

Параноик, Џену Грл и мај билавбл Гладиус! Падна ремет за одмаЗНичка:pos2:. Закон луѓе. Штета што не можев да останам подолго, осеќам ќе имаше смеј.:back:

Пред некој саат во градскиот јавен сообраќаен превоз се запознав со Маарко. Ја бев исцеден ко лимон од шо бев уморен...коа се упознавме. Но и уморен сепак забележав кај него нешо шмекерско...така да пријателче од општина :)...нареден пат се гледаме на некоја свирка со големо точено во рака и во ловење на шмек :)...позз:wink:
пееседмица владее...
Да се запознав со шмеќерот конечно и јас да бидам фенси :) еден помалце од листата на луѓе кои сакав да ги запознаам. Фала на комплиментот и нема проблем каде и да одиме да шмекаме без разлика во кафана или на свирка важно кригла во раце да се има и да се шмека, чак и да ме поднаучиш некои нови фори во шмекање :)

Исто така имав мини блиц запознавање со марсовка.

денес,на фудабл бевме...кајганџиски фудбал!!! се запознав со џену грл,демијан,гардиан,ацид....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom