Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ете глеаш... и јас сум се запознала со Кики...која мислам дека ја знам од претходно, само незнам од каде:toe:. Кики ти да не знаеш?

Кики ја запознав како што кажа вчера, супер кафе, уште посупер девојка и муабет, колку интересно е кога ке одиш со некој на кафе што го гледаш 1пат и имаш чувство дека ке дремете цело време:pos2:.....ама во овој случај не беше така атмосфера невидена и топ:vozbud:

х ами ако не знам со тебе срамота е да се пишам у група кавадарци.еве јавно ти се извинувам со не се пофалив дека сe знам и so зетчето ама од далеку се гледа deka се знајме само нека го отворат профилот на ambasadorka и се ќе му стане јасно...позз до тебе Мил се гледаме во Кавадарци

ау rossonerke да не не ти се сите на листата а? ај размили пак????????? да не треба да се запознајме од ново ? ц ц ц ц не сакаш да а видиш фацата на ambasadorka каа го прочита воа :pos2:

ете ме престаса минатото.
После 5 години, добив ПП од некој си СкајДрајвер.
и коа гледам пријателот од детството, со кого иам поминато месеци и месеци позади на нашата ни драга пољанка.
ете повторно доказ за кајгана..конектинг пипл :vozbud:

ете ме престаса минатото.
После 5 години, добив ПП од некој си СкајДрајвер.
и коа гледам пријателот од детството, со кого иам поминато месеци и месеци позади на нашата ни драга пољанка.
ете повторно доказ за кајгана..конектинг пипл :vozbud:

Комшике, коа ќе пиеме на Тито ? :vozbud: :icon_lol:
Ахх... и да не заборавам у позадина да иде песната "За она добра, добра, стара времена". :icon_lol:

Брејјј... после 5-6 гогини на форум сретнав личност со која го отрув цел ораганизам од алкохол и цигари :icon_lol:

Е стварно неможеше да ми текне на Администраторката со плава коса :) Незнам како се викаше ама седеше денес карши мене во флуид со уше една девојка...Поздрав до нив 2 мада не ми текнуваше кои сте :)

Со Дарк Кинг и со Emma...Фини луѓе, дефинитивно ми го расположија посраниот ден...

сите го запознавме дарк кинг!!:vozbud::vozbud:
многу мирно си бре дете, живни малку..или до заушките беше?

Море Фокси заушки ти да фатиш. Заморен бев само.

Се запознав со неколку луѓе и ми оставиа одличен впечаток.

Итрата Пеперутка - не си била толку хејтерка афтер ол.
ТонИнтер - Добар дечко иако малце ни беше тешка комуникацијата зашто за мене
тивко ми збореше.
Јован - Најдобар дудлач што сум го видел. Ме изнасмеа тоа е сигурно.
Армин06 - Малце ќутлив ми беше но како што видов добар е.
ПараноиК - И со незе не скршив многу муабет али и за незе имам добро мислење.
Џену Грл - Иако живееме на 100 метри далечина прв пат се запознав со незе.
Емма - Не седеше нешто многу долго време али немам нешто лошо за незе да кажам.

Следен пат сигурно повеќе ке ги запознаам овие а некои други. Имате поздрав од Келнерот кој ни забрани доживотен пристап во кафиЌот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom