Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со DimceY се запозна на охридската собиранка во Наполеон, ама не ти теквит. :)

ам ај кажи му бре Фантоме не му теквит, ама тогаш мирен беше нешо не беше по дудлањето, сеа од ко стана дудлач ЗБЕСНАТ Е :pos: :pos:

Ах леле, знаев оти ќе сјебам нешто. Се извињавам, дубоко...:pos: Го изумив дечкото во прошлиот пост, скрос, и еве срам ми е, многу ми е срам, попут рак сум тренутно.

Со КАрмин06 се знам бе. :icon_cool И седи учи ало. :icon_lol:

море Јоване ја на чоече ли ти изгледам ебагооо два метри уш малку тој мене чоече :pos: :pos: :pos:
Ја се извињавам млад господине, али јас говорев за вашата прекрасна душа :pos:
Со DimceY се запозна на охридската собиранка во Наполеон, ама не ти теквит. :)
Прв пат ми беше, таму се скинав, па не ми е во толкаво сеќавање. :nesum:
ам ај кажи му бре Фантоме не му теквит, ама тогаш мирен беше нешо не беше по дудлањето, сеа од ко стана дудлач ЗБЕСНАТ Е :pos: :pos:
Пааааааа... мирен... прв пат ми беше ебаго, не можам туку така да се докажувам, сега сум веќе искусен во кајганџиски собиранки и дудлање на нив :pos:

А инаку, би требало да и теквит на Марија - Крејзи (без ин лав :baeh:), и дудлав уште тогаш, ама одоколу :pos:

Со Дарк Кинг - му ги позајмувам цигарите и упаљачот :)))
И

На мое огромно задоволство со една од најпрекрасните девојчици на форумов Емма. Многу е мила не е груба. Мило ми беше. Уанс аген. Задоволството беше мое. :)))

Brand New:
^^^Magde^^^
Zemzela
:helou:
Со дечково само незнам кој беше :toe: сите по име ми се претставивте...
...и виктор-мак сега ми стана јасно кој сте :helou:

Денес со Др.-АГАН..интересно чоече,не моеше да запре од смеење па го чекавме малце да му помине па да се доискаже..nice to meet you:helou:

Со никој не се познавам, ама тоа е оти сум нов:) инаку позитивна личност сум, ширам познанства, па би сакал поголем дел од форумџииве и да ги запознаам:helou:

Па вака лично ги знам:PoolGirl(мн лично :wink:), Fantom_oh, Болиглава, Мартин$, џимеј (така само не запознаја),* BawbiiE *, Dadence, Emkaa, hazard_mkd, VeS, Јован...а од на мсн:rossoner stefan и statusQuO.aj papa :helou:

Да ја дополнам прастарава листа...
-БонЏови ја запознав пред некое време онака на кратко
-Којгоде (го знаев и пред то ама сум заборајла да го напшам)
-Марина ох...арно момиче...
-петар џокер, изигравме некоја квалитетна партија билјард...
-рок-кате, и та арна...
-Дивајн онака на кратко ја видов иако немав можност за подолги муабети...
-Лусибел, комуникативно чоече
-ДонЈас, шо да се кажит за него...цело време насмеан е :)
-СтатусКво :back:
-MaRyJaNe-poison и нејзе само на кратко...
-Polaroid vanity, добро кумановчанче :)

Малце се бе :( Се надевам летово појќе ке запознам ко ке ни дојте на одмор :pipi:
Значит,да почниме:
Вес
Барби
Џимеј
Болигла
Пчелка
ПулГрл
Фантом
рок-кате
Јован
Набрзина се запознав со Апокалипто,Бон Џови,Мартин$ и elence$(мислам дека вака беше ) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom