Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е чест пред се ВлатчеСе знам со ilijaiko и со Smekerot (која привилегија еј!)
Јас бев бееее:pos2::pos2:тоа е чест пред се Влатче
Инаку...вчера у хавана таков у гужви се буткам за да отидам до шанк да си земам пиво. И во гужвата една пијана девојка ми вика...Ејј те знам ја тебе. Ја викам извини вака ама потсети ме која беше ти? Она ми вика еее не ме знаеш! Ти си Шмекерот од форум така?...сфатив дека станува збор за форумџика и викам...Шмекерот у секој поглед. Ми вика те познав од слики. Викам а ти си...и не ми кажа која е!...вика сам ќе откриеш...
а викам девојко...Дискавери не ми се прави сеа кажи која си?...Н е не не запнала. Викам добро живели и шмек од мене!...па кажи на форум која си...Значи девојко од вчера ако се прочиташ биди фина и многу да не си играмеЈас сум мистериозна и те знам ти мене не знаш...кажи која си?
поздрав
Значи Марко ми претставува конкуренција аДенеска се запознав со маааааарко. - Членов над мене може вода да му носи у шмекање.
И со Flix - пу јзк да ти е уште малце да останеше.
раперче...зборуваш на памет пријателеНе си му воопшто конкуренција![]()
Аха...значи се сеќаваш дека си ми кажал дека сум фејкерка а не се сеќаваш дека имаше прво запознавање...па реши да пишеш дека по втор пат се запознаваш со мене...кој е фејкерот сеаПо втор пат се запознавам со Бушавка и по втор пат и кажувам ФЕЈЌЕРКА СИ најголема на целиот свет. Која иронија е тоа одредена дадена Бушавка да ја видиш со праз права косафина девојка, башка пие пиво ко човек
тоа ми се свиѓа...позз нека трепка ова
И јас мислам така... Шмекерот е едноставно без конкуренција. У осталом, ШмеЧерот може со докази да поткрепи дека е највечи. Али и не мора, ја гарантирам за него.Значи Марко ми претставува конкуренција а...
Не си му воопшто конкуренција![]()