Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со `Ангелче` !!!!!!!!!!!!!!!!

Сродна душа ми е девојчето, крај. :back::back::back::back::back::back::back::back:

212 беше парфемот, аман, спиј сеа раат. :pos: :back:

Се знам со ilijaiko и со Smekerot (која привилегија еј!)
тоа е чест пред се Влатче :)
Инаку...вчера у хавана таков у гужви се буткам за да отидам до шанк да си земам пиво. И во гужвата една пијана девојка ми вика...Ејј те знам ја тебе. Ја викам извини вака ама потсети ме која беше ти? Она ми вика еее не ме знаеш! Ти си Шмекерот од форум така?...сфатив дека станува збор за форумџика и викам...Шмекерот у секој поглед. Ми вика те познав од слики. Викам а ти си...и не ми кажа која е!...вика сам ќе откриеш...
а викам девојко...Дискавери не ми се прави сеа кажи која си?...Н е не не запнала. Викам добро живели и шмек од мене!...па кажи на форум која си...Значи девојко од вчера ако се прочиташ биди фина и многу да не си играме :) Јас сум мистериозна и те знам ти мене не знаш...кажи која си? :) поздрав

тоа е чест пред се Влатче :)
Инаку...вчера у хавана таков у гужви се буткам за да отидам до шанк да си земам пиво. И во гужвата една пијана девојка ми вика...Ејј те знам ја тебе. Ја викам извини вака ама потсети ме која беше ти? Она ми вика еее не ме знаеш! Ти си Шмекерот од форум така?...сфатив дека станува збор за форумџика и викам...Шмекерот у секој поглед. Ми вика те познав од слики. Викам а ти си...и не ми кажа која е!...вика сам ќе откриеш...
а викам девојко...Дискавери не ми се прави сеа кажи која си?...Н е не не запнала. Викам добро живели и шмек од мене!...па кажи на форум која си...Значи девојко од вчера ако се прочиташ биди фина и многу да не си играме :) Јас сум мистериозна и те знам ти мене не знаш...кажи која си? :) поздрав
Јас бев бееее:pos2::pos2:

Денеска се запознав со маааааарко:). - Членов над мене може вода да му носи у шмекање.
И со Flix - пу јзк да ти е уште малце да останеше.

adWARE* и biglava

школските мои:back:

Денеска се запознав со маааааарко:). - Членов над мене може вода да му носи у шмекање.
И со Flix - пу јзк да ти е уште малце да останеше.
Значи Марко ми претставува конкуренција а :)...

Не си му воопшто конкуренција :pos:
раперче...зборуваш на памет пријателе :)...као си толку убеден кога јас и ти воопшто никад не сме се подружиле негде на пиво па да кажеш...и да коментираш :) :)

се знам само со Eva313,Anon313 i Freelancer
сега за сега:)

По втор пат се запознавам со Бушавка и по втор пат и кажувам ФЕЈЌЕРКА СИ најголема на целиот свет. Која иронија е тоа одредена дадена Бушавка да ја видиш со праз права коса :pos::pos::pos::pos::pos: фина девојка, башка пие пиво ко човек :) тоа ми се свиѓа...позз нека трепка ова

По втор пат се запознавам со Бушавка и по втор пат и кажувам ФЕЈЌЕРКА СИ најголема на целиот свет. Која иронија е тоа одредена дадена Бушавка да ја видиш со праз права коса :pos::pos::pos::pos::pos: фина девојка, башка пие пиво ко човек :) тоа ми се свиѓа...позз нека трепка ова
Аха...значи се сеќаваш дека си ми кажал дека сум фејкерка а не се сеќаваш дека имаше прво запознавање...па реши да пишеш дека по втор пат се запознаваш со мене...кој е фејкерот сеа
Ени веј...Официјално еве се познавам со Точкест и ќе речам...доколку би имала помал брат, дефинитивно би сакала да изгледа и да биде како Точкест:back:, мало мрчаторче со стил....:pipi:

П.С. Околу моето фејкерство..тоа го научив од моите "пријатели" па решив да го применувам

Значи Марко ми претставува конкуренција а :)...

Не си му воопшто конкуренција :pos:
И јас мислам така... Шмекерот е едноставно без конкуренција. У осталом, ШмеЧерот може со докази да поткрепи дека е највечи. Али и не мора, ја гарантирам за него. :)

И ете конечно се запознав со baby doll. Топ девојка најозбилно..ма да се договаравме 2 месеца за кафе ама се исплатело брее.
bezobrazna ја запознав али само на кратко.
И еве си дознав и со Бушавка сум се запознала:vozbud:

топ...топ..топ:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom