Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Уф... нов сум па не сум се запознал со никој.

Али се знам со доста од пред тоа. АлексТхеГрејт, Ферари Гирл, ИнтернетМР, Делија....

Уф... нов сум па не сум се запознал со никој.

Али се знам со доста од пред тоа. АлексТхеГрејт, Ферари Гирл, ИнтернетМР, Делија....
Како бе нов си...од јаниуари??
А јас што да кажам....па пак запознав многу фаци од форумов.
Доаѓај на наредна собиранка

Од Јуни е човекот.:):)
.

Еј јануари...Еден месец пред тебе али почнав да пишувам пред 2 недели. Идам на собиранка јас обавезно...

Еј јануари...Еден месец пред тебе али почнав да пишувам пред 2 недели. Идам на собиранка јас обавезно...
Упс извињавам се...збунка, не видов дека е јуни :kesa:
се гледаме на собиранка

па баш и незнам со кој се знам... го знам Mungos aka Playboy тоа сигурно... ... а за другите.... не сум сигурна кој се знам... :kesa:

Пред 4-5 саати дознав дека и со pearl се знам, сфатив кога е десено то нешто, а јас да не памтам... За Водици втор ден, т.е. Денот на рибарите, риба + вино = дупка во сеќавање. Мило ми и шо сум се запознал, а мака ми е шо ни знам како изглеат, ни коа сум се запознал, нишо. :raz: Ај да се распролетит и ќе се видиме убо. :smir:

па баш и незнам со кој се знам... го знам Mungos aka Playboy тоа сигурно... ... а за другите.... не сум сигурна кој се знам... :kesa:
Се знаеш и со мене, незнам дали ти текнува од Орце форумот.

Дехјуменајзер, дб(Џ)икс.драган и лиле_рок... само со нив у живо се знам... и маарко го знам ама не сме праеле некој муабет онака само покрај други другари иаме 2-3 пати по 10-20 мин седено :)

Денес се запознав со Дон Јас :) Многу океј типче :)

ja се запознав со Вig kIsS... ептен океј женска... :) ... респекаат

едит.. а се знам со.. статус кво.. столица... зиро стајл.. егзотик... бај ми... и уште неколку ама не ми текнуе сеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom