Со кого од семејството сте најблиски?

• Креатор на темата Креатор на темата B. Boop
  • Време на започнување Време на започнување
со брат ми :), ама не сме нешто кузнај колку блиски ... никогаш не кажвам све на некој од дома

Со никого.........чувствувам дека од сите ме раздвојува некој ѕид

Со брат ми. 10 години сме разлика, ама најголемите тајни единствено на него му ги откривам. :lud:
Иако постојано се караме и расправаме, ептен го сакам. Ептен ми е жал што последнава година ептен ретко се гледаме, но тоа е тоа, тој порасна и мора да си продолжи понатаму.

Му праќам топли поздрави од Македонија. :back:

сестра?
-мажени се :tapp:
татко?
-цел ден на работа :tapp:
мама?
-цело време се караме :tapp:

Со еден луд тетин сум најблизок и со мама. Тетинот го сметам за многу близок човек, дури и не му викам по титула (Тетин), туку му викам на надимак. :D
А со мама сум близок уште од раѓање. Ми дава совети и давам совети. То је.

so site sum ispokarna...bas u momentov i na mama i na tato luta sum im... za zal nema so koj dr da bidam pobliska:pipi:

Со компјутерот.
Па и со мачето почнав да се приврзувам.
Не шала настрана не сум кознае колку приврзана со моите од проста причина што не сум личност што се приврзува.И кажувам на мајка ми и на сестра ми по нешто,на сестра ми уз муабет ако ни се погоди тема а на мајка ми оти е параноја невидена и ако не и кажам ќе смисли некое холивуд сценарио и ке си верува во него.

Со мама и тета:pipi: го обожавам нивното друштво :icon_redf:smir:

Па нз :toe: од никогаш не сум била мн отворена ни со мама ни со сестра ми ама во последно време почнувам да го применувам тоа :pipi:

најотворена до пред некое време бев со тато ама сеа се испокарав со него и сеа се обидувам на мама да и се отворам ама не можам колку на тато што можев:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom