Со кого од семејството сте најблиски?

• Креатор на темата Креатор на темата B. Boop
  • Време на започнување Време на започнување
Со брат ми сум најблиска, зборуваме скоро за се, неговите совети секогаш помагаат. Може да се каже дека целиот живот се огледувам на него.

не сум блиска со никој од семејствово искрено кажано...да имав сестра подруго ќе беше,мислам најчесто сестрите си кажуваат се меѓусебе,ама имам брат со кој единствено знаеме да се заебаваме за нешо или да се караме:toe:

Со мајка ми. Личност која секогаш е подготвена да ме ислуша, помогне и посоветува.

so sestra mi,majka mi i strina mi tri osobi koi sekogas se tuka da me islusat da mi dadat sovet i da mi pomognat za se edno nesto.... :smir:

може да се каже со мајка ми :back:

Искрено на никој..
може на мајка ми до некој степен.. ама 100% да и кажувам и за дечковци и такви ствари неможам..
за се друго можам да и кажам

Со татко ми најблизок. Машки муабет на ниво, ме ислушвит и ко другар и ко татко, без да ми тупит за безпотребни работи и да ми кажвит глупи утешителни совети.
Не дека ја избегавам мајка ми, далеку од то, само женана не ми е чоек на кој можам да и се отворам толку.

Со никој, за жал/среќа, whatever.
Со никој не се отварам.. на форумот повеќе зборам отколку на некој дома.
Патетично.

Со сестра ми ... секогаш ми помагаат нејзините совети :)

Со мојата втора братучеда.На иста возраст сме, така да најлесно ми е со неа да зборувам за секакви работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom