Абе збореа нешто на А1 Екслузив - наводно наместо во Приштина, Косово завршил во некое градче во Русија што се викал Косово... Нема врска... 100% се препушил и не знаел каде е, па му дале 4 саати да се освести...ко што чув каснел 3-4 саати т.е патот го згрешил
али ломење било
Брат, 50 Cent во никој случај не можеш да го наречеш пилиштарец. Иако почна со рап 7 години после Snoop (значи 99та), тоа до денес се 11 години искуство - што во никој случај не е малце. Исто така 50 Cent има далеку поголема енергија на концерти од Snoop што допринесува за поголема атрактивност на настапот (можеби и се должи на тоа што Snoop е high поголемиот дел од времето па нема доволно енергија за целосно кревање на публиката).Олд скул, не можеш да споредуваш еден пилиштарец со Снуп. Тоа ти е ко да споредуваш некој нов ди-џеј од топ листата на ди-џеј маг со Лорен Гарние, Гоа Гил или некој од тој ранг.
Јас го пропуштив Снуп во Нови Сад, го пропуштив и во Приштина. Се надевам ќе го гледам во Скопје или некое друго место кога ќе ми стигне новиот пасош.
Абе ако си толку голем љубител на Снуп и немаш проблем да идеш меѓу УЧК и АлКаеда (со претпоставка жив да се вратиш), ќе идеш и ќе го гледаш. Пошто не верувам дека тука ќе дојде у скоро време.Абе збореа нешто на А1 Екслузив - наводно наместо во Приштина, Косово завршил во некое градче во Русија што се викал Косово... Нема врска... 100% се препушил и не знаел каде е, па му дале 4 саати да се освести....
Иначе, ко што кажа и самиот на интервјуто со А1 - ќе настапува саат/саат и 20 минути. И кажете ми сеа. Вреди ли бе да се дадат 1500 денари за саат време Snoop Dogg? Ја мислам дека НЕ. 50 Cent за 1000ка настапуваше 2 саати и 20 минути. Па сеа видете си вие.
Наскоро и Еминем.во оваа косово сите познати отидија за кратко време фешан тв,50 цент,снуп дог
п.с кога кај нас ке дојде овој мајстор на рап музиката.