Snoop Dogg во Приштина - 10.07.2010

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Еминем во Приштина 15 Септември, има флаер, ама не знам дали е официјално потврдено.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ко што чув каснел 3-4 саати т.е патот го згрешил :pos:

али ломење било

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
ко што чув каснел 3-4 саати т.е патот го згрешил :pos:

али ломење било
Абе збореа нешто на А1 Екслузив - наводно наместо во Приштина, Косово завршил во некое градче во Русија што се викал Косово... Нема врска... 100% се препушил и не знаел каде е, па му дале 4 саати да се освести... :).
Иначе, ко што кажа и самиот на интервјуто со А1 - ќе настапува саат/саат и 20 минути. И кажете ми сеа. Вреди ли бе да се дадат 1500 денари за саат време Snoop Dogg? Ја мислам дека НЕ. 50 Cent за 1000ка настапуваше 2 саати и 20 минути. Па сеа видете си вие.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.115
Олд скул, не можеш да споредуваш еден пилиштарец со Снуп. Тоа ти е ко да споредуваш некој нов ди-џеј од топ листата на ди-џеј маг со Лорен Гарние, Гоа Гил или некој од тој ранг.
Јас го пропуштив Снуп во Нови Сад, го пропуштив и во Приштина. Се надевам ќе го гледам во Скопје или некое друго место кога ќе ми стигне новиот пасош.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Олд скул, не можеш да споредуваш еден пилиштарец со Снуп. Тоа ти е ко да споредуваш некој нов ди-џеј од топ листата на ди-џеј маг со Лорен Гарние, Гоа Гил или некој од тој ранг.
Јас го пропуштив Снуп во Нови Сад, го пропуштив и во Приштина. Се надевам ќе го гледам во Скопје или некое друго место кога ќе ми стигне новиот пасош.
Брат, 50 Cent во никој случај не можеш да го наречеш пилиштарец. Иако почна со рап 7 години после Snoop (значи 99та), тоа до денес се 11 години искуство - што во никој случај не е малце. Исто така 50 Cent има далеку поголема енергија на концерти од Snoop што допринесува за поголема атрактивност на настапот (можеби и се должи на тоа што Snoop е high поголемиот дел од времето па нема доволно енергија за целосно кревање на публиката).

Јас како пензиониран слушател на рап би отишол само на Nas и на Eminem на концерт во случај да доаѓаат во Македонија.

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
во оваа косово сите познати отидија за кратко време фешан тв,50 цент,снуп дог
п.с кога кај нас ке дојде овој мајстор на рап музиката.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.099
Абе збореа нешто на А1 Екслузив - наводно наместо во Приштина, Косово завршил во некое градче во Русија што се викал Косово... Нема врска... 100% се препушил и не знаел каде е, па му дале 4 саати да се освести... :).
Иначе, ко што кажа и самиот на интервјуто со А1 - ќе настапува саат/саат и 20 минути. И кажете ми сеа. Вреди ли бе да се дадат 1500 денари за саат време Snoop Dogg? Ја мислам дека НЕ. 50 Cent за 1000ка настапуваше 2 саати и 20 минути. Па сеа видете си вие.
Абе ако си толку голем љубител на Снуп и немаш проблем да идеш меѓу УЧК и АлКаеда (со претпоставка жив да се вратиш), ќе идеш и ќе го гледаш. Пошто не верувам дека тука ќе дојде у скоро време.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
во оваа косово сите познати отидија за кратко време фешан тв,50 цент,снуп дог
п.с кога кај нас ке дојде овој мајстор на рап музиката.
Наскоро и Еминем. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom