Sniper ghost warrior 1/2

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
Бидејќи не сретнав ваква тема исклучиво за оваа игра Sniper ghost warrior 1/2

Да ве запознаам малку со играта за вториот дел, бидејќи првиот го немам играно :icon_mrgr:

Еве накратко еден мал gamplay :icon_mrgr:

Инаку за да ја играте ако предходно ви се допадна играва еве што машина треба да поседувате:

OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 8 GB
Video Card:NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better
DirectX®: 9.0c
Sound: DirectX Compatible Sound Card

Коментар за играта:

Sniper: Ghost Warrior 2 is the only multi-platform, first-person, modern shooter exclusively designed around the sniper experience. It takes the bulls-eye precision of its predecessor to new and exciting heights, offering more diverse sniper challenges; a rebuilt AI system and the thrilling “one shot, one kill” precision that made the original a huge hit, selling 3 million copies worldwide. Taking advantage of the advanced capabilities of the CryENGINE3, Sniper: Ghost Warrior 2 also delivers striking graphic environments.
Ако веќе се одлучивте да ја играте и сакате да ја инсталирате еве видео каде што можете да погледнете како се инталира
Неколку слики :icon_mrgr:
ss_4a6d9c4f8bb7fedacca64ba5c66f400ca801e7ad.1024x768.jpgss_4cf15f7feec0efa89d36433be85cd4e4a6e79d72.1024x768.jpgss_6ed9928abd29c4c02a068a60662d4a80cbc169ba.1024x768.jpgss_9394c7938ba424434bfcd75a7511ca099ee21c3c.1024x768.jpgss_fe71b511f16393b69ff7ab74940e86ca3988ed9a.1024x768.jpg
И нормално сите оние кои сакаат да ме следат на фејс еве моја страна Кликни тука

На крај да оставам мој коментар за играва прво според мене ако сакате да ја доживеете во правата смисла играва мора да ја играте на најдобра резолуција и на добра машина и тн. Можеби има некои мали недостатоци играва но со оглед на тоа што играта е само 6 gb Според мене е одлично направена и моја оценка од 1 до 10 е 08/10

Коментарите ви ги препуштам вам. :)
Н

Eпа пошто ти ја немаш играно,јас ја имам :) Кецот е многу лоша игра,поготово мултиплајерот. За двојкава,енџинов ко од 2005 да е али тоа е,не ја ни пробуем.

Не сум обожавател на ваквите игри затоа и не ја играм, а не верувам дека е и нешто мнгоу добра игра.

ја чекав некое време и заборавив дека искочи,сега на download ја ставив и подоцна ќе пишам коментари

Eпа пошто ти ја немаш играно,јас ја имам :) Кецот е многу лоша игра,поготово мултиплајерот. За двојкава,енџинов ко од 2005 да е али тоа е,не ја ни пробуем.
Cryengine 3 .. Не се сите како COD другару, 7 year old engine да користат.. Знам дека си фанбој али тоа е..

Аууу, колку е јака графикава, секоја чест.

Не ве сваќам, играва остава супер прв впечаток. Ме потсеќа на една мисија на mw2 кога треба stealthy со снајпер да убиваш во чернобил. Графиката е одлична, само имам забалешка(на лап топ ја играм ама графичката ми е малце слаба, ATI Radeon HD6770M - 1GB) и како да не ми дава да ја намалам графиката од high, т.е. кога ќе ја намалам само што ќе искочам и ќе влезам во менито пак е на high наместено

Koлку е подобра/полоша во гејмплеј во споредба со Sniper Elite 1/2?

Зашто во Stats, во Country ти стои Грција? :)
ПС3 акаунтот ми е грчки бидејќи од таму ми е најлесно да купувам PS store cards..
COD другарче,20 милиони комада секоја година. ЛАПАЈ си :)
Оки. Не сакам да ја расипувам темава со таа игра и да почнувам дискусија. Само ќе ти кажам, бев и јас како тебе едно време фанбој на COD серијалот.. имам потрошено над 200дена плеј тајм се на се на тие игри.. Се до оваа година со БО2 дур не ми дојде памет.. и повеќе од 20мил се иначе.. порано др**в и јас на тоа и им се курчев со тие бројки на сите што негираа дека е најдобра игра.. Ми текнува кога се појави ти на Кајгана за прв пат, уште од старт почна КОД да ја величиш, ме немаше година дена тука и сега ми дојде смешно кога го видов овој коментар, не дека намерно хејтам или сл, само морав да прокоментирам и да те боцнам малце таму каде што најмногу те боли.
Иначе играва мислам дека е предобра и вреди да се проба. Првиот дел беше на почеток малце фаличен со фејл AI и многу гличови али подоцна го поправија тоа.. Можеби мултиплеер-от не е нешто ground braking, ама да си ја симнеш од торентче и да ја изиграш, вреди.

CryEngine 3... хм, според мене многу полоша е графиката одколку во првата, а во поглед на гејмплеј повеќе ми се свиѓа оваја зошто кецот беше со баговите за никаде, а и да, играва има ептен лоши PhysX :)

ПС3 акаунтот ми е грчки бидејќи од таму ми е најлесно да купувам PS store cards..

Оки. Не сакам да ја расипувам темава со таа игра и да почнувам дискусија. Само ќе ти кажам, бев и јас како тебе едно време фанбој на COD серијалот.. имам потрошено над 200дена плеј тајм се на се на тие игри.. Се до оваа година со БО2 дур не ми дојде памет.. и повеќе од 20мил се иначе.. порано др**в и јас на тоа и им се курчев со тие бројки на сите што негираа дека е најдобра игра.. Ми текнува кога се појави ти на Кајгана за прв пат, уште од старт почна КОД да ја величиш, ме немаше година дена тука и сега ми дојде смешно кога го видов овој коментар, не дека намерно хејтам или сл, само морав да прокоментирам и да те боцнам малце таму каде што најмногу те боли.
Иначе играва мислам дека е предобра и вреди да се проба. Првиот дел беше на почеток малце фаличен со фејл AI и многу гличови али подоцна го поправија тоа.. Можеби мултиплеер-от не е нешто ground braking, ама да си ја симнеш од торентче и да ја изиграш, вреди.
Јас друже код не би ја величел да немаше луге кои ја пљукаат. Ти врати со таков став и јас само ти одговорив со фактите што пак ги боли сите бф3 играчи. Јас фанбој не сум,ако ми го ѕирнеш стеам акаунтот ке видиш Ред Оркестра 2 мие најиграна игра која е многу различна од Cod серијалите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom