Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Прееееекрасно е!! Снегов ми го напраи денот, дефинитивно. :)

да да супер еееееее,моментално барам друштво да рашетам некаде низ градот на чај.....штета што го наседнав апаратот ке извадев добра слика со 12 мега пиксели......ама ај вие ке постирате некоа па да украдам:smir:

Охрид почна дожд да врнит уште од прееска :tapp::tapp:

Али на форумов битно снег ни врнит :bilokojzbor:

Наврна доволно за да го парализира градов.. од задутре се префрла на дожд, па цела недела ќе биде за никаде сообраќајот, баш кога ќе треба брзо да возам на релација дома-факултет.

Леее почна да грми!:toe:

Лелеле бев надвор кога се се осветли и загрма силно.
Зар е можно???? Грмотевици и снег? ВТФ?

Какво грмење бе??
Гарант сте грешка.
Иначе леле трупање еј 3-4 саати врне и ебава матер на 30 метра ми е соборна и не ја глеав прееска од што врнеше.
Ајде до сабајле нека трупа.

Конечно и нас да не посака снегов...сакавме снег,баравме снег и еве го заврна..ама овоа па веќе е претеризам...немаше немаше па сеа збесна...ќе го тужам снегов заради изненадното натрупување...ама ако фино е ќе биде интересно...:vozbud:

Какво грмење бе??
Гарант сте грешка.
Иначе леле трупање еј 3-4 саати врне и ебава матер на 30 метра ми е соборна и не ја глеав прееска од што врнеше.
Ајде до сабајле нека трупа.

Не сум грешка, милион посто :)
Зашто бев надвор со сестра ми а по загрмувањето (а јако грмна) излегоа многу комшии да видат што се случува. Дедо ми дома беше и искочи мислел спој некој избило. И тоа беше еднаш и толку.
Ама ептен се осветли.

Чудно у секој случај!

Колку е убаво кога газиш прв по снег. Крц,крц,крц.
И што убави топки се прават:vozbud::vozbud:

Не сум грешка, милион посто :)
Зашто бев надвор со сестра ми а по загрмувањето (а јако грмна) излегоа
Не е прв пат истово, знам прва средно кога бев или осмо, не ми текнува, истото се дешаваше, грмеше и светеше небото + исутраше снег, некаде овој период беше пред НГ.

Интересна ствар, невообичаена и ретка во секој случај, мада сега немам ништо приметено :).

Вечерва и утре ќе продолжи барем во Скопје. Од понеделник можно е да сврти накај дожд.
Како и да е прекрасни моменти уживаме моментало во оваа снежна убавина.

Снег + дожд = шлакапатајци

Прее излегов да се порадувам на снегов, дојдов дома избањат. Сега уште да се спушти под нула температурата и утре ќе има кршење нозе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom