Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
еееееее.... има кајгана снегчеее..... ајде да се маваме со топки :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

брзо се топи овој..не е фер :(

Леее почна да грми!:toe:
ај не заебавај човек... какво грмење каков дожд... нека продужи снегов да паѓа 3 дена вака да врне.. мерак ми е метро снег да имаме ЕЛЕМЕНТАРНА НАПОГОДА ДА ИМА!!!

инаку глеам и на форумов почна снег да врне фала богу барем нема по форумов да чистиме... :) хахаха

сеа се вратив од надвор.. ама лошо е бре не се вози од чаи до будел 30 минути со кола.. сообраќајки на секој километар...

мене 3ца ке ме акнеа до сеа... среќа у пм..

Закон е ова со снегов и доле има мразулци хахаха:)))))))

Еве каква е "ситуацијата" во Прилеп:

dsc00729.jpg

10f3tb5.jpg

2zjb8yp.jpg

DSC00079.jpg

DSC00080.jpg
камера тиња ..незнам да сликам ..не фатив убо ни позиција ни ништо(оти не знам .)ама колку толку ..
би сакал да имам поуба камера ..

dsc00001.jpg

Сликата е од 14:00. До сеа има уште толку натрупано. :)

Има некое решение како да го исчистам снегот на кајгана? Многу натрупа долу.

и битола заврна и тоа многу и продолжува да врне а и мене ми се прави кефот за да заврни метро и нешто но не ми се прави кефот да ја чистам колата а вечер треба да одам кај брачед ми на име

Снег надвор ( повеќе од 20-25 cm.), снег на кајгана. :)

Во Пржино нападна снег и повеќе ништо неможе да се придвижи. Се надевам на брза реакција инаку нема да излезам од дома уште дооооогло време:drk:

Поѓаволите снегот повторно не изненади, до дома не можам да си дојдам, недај боже нешто хитно да ти треба ( пожарна или брза помош ), кај мене на кале во центарот на метраполата све е блокирано. Аххх а колку сакав да киднам малце во ЕУ без виза, ама јеби га, снегот сред зима ме изненади.

Снег во Велес колку ти душа сака. Апаратов додека се сликавме се изнајаде снег :)

И мислам дека администраторите треба да ја сменат темата во Снегот повторно не изненади и тоа на 19 Декември!

Дожд по снегот = мојот најлош можен зимски кошмар. Е шо тиит бараше да заврне дожд сеа и да ми ја расипе радоста де? Се надевам утре ќе има само снег, ако има де. :)

Дожд по снегот = мојот најлош можен зимски кошмар. Е шо тиит бараше да заврне дожд сеа и да ми ја расипе радоста де? Се надевам утре ќе има само снег, ако има де. :)

Каде врне дожд ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom