Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Го сакам снегот но не сакам да се топи.На планина коа ќе видам многу многу снег така така така хохохохохохох многу ми е убава гледката:helou:

Го сакам снегот но не сакам да се топи.На планина коа ќе видам многу многу снег така така така хохохохохохох многу ми е убава гледката:helou:
кој не сака и на кој не му е убаво...гоготово кај нас сакам коа ќе намаа снег и се оди на војна со топки во парк :vozbud::vozbud:лудница е од секаде фрчат топки да незнаеш од кај да бегаш (кажувам за во Велес).

Во Скопје слабо ама очекувам вечерва да наврне и ме радува фактот дека по планиниве ке има снег и ке се отвори скијачка сезона :cuc:

Во Скопје слабо ама очекувам вечерва да наврне и ме радува фактот дека по планиниве ке има снег и ке се отвори скијачка сезона :cuc:

За вториот дел се сложувам can't wait! :helou:

У скопје сабајле околу 4-5 саат имаше снег ама мнгоу малце и после се будам у 12 : 30 и глеам се се стопило :)

Сакам снег!
Ама не милиметарски, него до колена.

Баш сакам да научам да скијам.

Не верувам дека скоро ќе има добар снег, може ќе падне снег но проследен со дожд, најтапа комбинација, ќе си чекаме нареден бран од север, кој доаѓа за неколку дена! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom