Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде кај нас во Прилепа града врни . Вцера поцна сабајле прекина сеа продолжи ... значи ако поврни уше тро ќе имаме за санкање ... така да ... ПОВЕЛЕЛЕ:smir:

Сакам во Понеделник да се лизгам до школо :):) Ама нејќам школо :( Ај ве4ер белким ќе врни :)

Рапорт од велес и кај нас падна снег :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кисела Вода сабајле у 7 се пролигавило малце, немаше ништо фатено.

Во Прилеп врни и тоа како, ама никако да се собери, одма се топи.

Кај мене имаше снег и вечер се очекува:smir: сакам да навее многу да не одиме во школо, да седиме пред компјутер на кајгна:tv: и така :baeh: Ајде позз

Во Аеродром никако да заврне. Попладнево бев во Жданец, имаше околку 2-3 см снег.

Па што ќе ми е снег? :toe:

Тапа беб тапа... од снег нема ни С.. да ти ибам... ни снегов не не сака не скопјани битолчани.. него цела македонија не ја сака.. еве моментално сум у влае тапа.. ни една снегулка не видов.. ова највише го мрзам бе .... ако паѓа нека паѓа ако не воопшто нека не почнуе.. и на шо личи ова... падна 2 3 милиметра сабајле се лигаво кашаво се напраи.. сеа вода... абе да пукнеш од мука... ајде давајте рапорт кај има снег кај нема....

jbt godini unazad ne paga asalno sneg... ili pa samo po planinite, i planinskite mesta...
da se vratat godinite koa duri i u sk imase po pola metro i vise sneg:vozbud:

jbt godini unazad ne paga asalno sneg... ili pa samo po planinite, i planinskite mesta...
da se vratat godinite koa duri i u sk imase po pola metro i vise sneg:vozbud:

па и лани не беше лошо, се тркалав по удолницата кај скејт парк и ми беше најубаво:vozbud::vozbud::vozbud:

па и лани не беше лошо, се тркалав по удолницата кај скејт парк и ми беше најубаво:vozbud::vozbud::vozbud:
али кратко има :( нека ти текне коа бевме помали, пред 7,8 години, секоја година обавезно снег, и тоа колку сакаш :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom