Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Мене на лапајца ми личи појќе,ама убо ќе е утре да се разбудам и да имат наредено XD

Ајде нека падне овдека у пизду матер више

тапа ме бе... нова година ке помине снег нема да видиме.. па ова па бутелов скапан последен дочекува снег...

Па не реков дека е снег, ама има и снег низ дождот, што значи кј и да е, ако не ноќеска утре ќе почне и овде да реди.
И да, прогнозата се покажа како точна. И во Тетово го нареди добро, и уште врне... Мераци! :упс:

Ех да можев да ја преспијам зимава. Мразам снег! Ич нека не врнит, ми требет кајшајнци! :nerv:

а кај нас бедните ние Велешани дожд маа како ненормално Оууу Јееее :vozbud:

Аман бе сегде снег пука, само у Велес се истура дожд, поплава ќе напраи уште малку:tapp::tapp::nesvest:

Во Скопје сеуште е дожд, се надевам во текот на ноќта ќе залади уште малце па ќе сврти на снег :) Шо убао онака се будиш утре, све бело... А На Водно врне снег али доле...ај идам да спијам, поздрав :)

а кај нас бедните ние Велешани дожд маа како ненормално Оууу Јееее :vozbud:
и да се исправам..само шо испаднав надвор и шо да видам :vozbud: почнало и кај нас снегче да врне :je::olee: само уште да не беше врнењето мешано со дожд уште поубаво...ама како и да е...снег си е снег :vozbud:

Во Штип синока од 22 часот врнеше и дожд и снег.
Сабајле околу 4 часот го преврте на снег и сеуште врне!

ПС. Лек за преспивање на зимата да не има некој!:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom