Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
кај нас во Скопје сега помалце врне од прееска ама нека врне нека ИСТУРА

Еве врнеше снег сабајле и после тоа во Ск али сеа послабо иако си продолжува. Само нека продолжи нека натрупа 2 метри па да не идам на факс. :vozbud:

Што ми е мило што пак врне снег. Се израдував кога видов како се разврна.

Како бе што ке ни е... Јас изгорев да заврни. Едвај чекав, да уживам малку. + не се скија на лето, на зима се скија. А зима без снег, ебати зимата.

Ух, ух во Прилеп повторно снег:)
Со добро темпо паѓа, ајде нека се наталожи пак:zlo:

Тоа баш сега на мајка ми и кажував : мамо замисли цела година вака да ни биде со снег и замрзнато ....преубаво е :vozbud:
Нормално на мајка ми воопшто не и се допадна помислата моја и ми рече да гризнам јазик :nesvest:

Значи 3-ти Ноември 2009-та... почна снегот, епа нека ни е наздравје и само за убаво нека е (бериќет) инаку да од Преспа пишувам (има добри 2 сантиметри тука а во градот Ресен има 5-6 сантиметри снежна покривка)

И во Тетово цело сабајле врне, со мал прекин околу 10 саатот, но гледам еве пак истура. Почнува добро да го реди...

И во Скопје истура ......дожд :(

Овде место снег врне дожд:nesvest:
А кога ке врне секаде дожд ке врне снег кај нас:tapp:
Ама и да кажам право не сакам ни да заврне (кај нас)јас си знам зошто.Ама тоа нема да не одмине:uvo:

Леле ова се истури бре уште од 8 врне мислам дека ке врне до вечер,а за снег ке почекаме како што ми стое..:baeh::nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom