city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
сноу рулз ај кога ке падне снег да се собереме сите заедно да праиме лизгалица 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И боље блиска иднина да е оти ќе биде големата.
 И боље блиска иднина да е оти ќе биде големата.  Многу сакам ладно време, и облаци, и ветер, и дожд, и зима, и нормално снег како ултимативен и неизбежен составен елемент од целото.
 Многу сакам ладно време, и облаци, и ветер, и дожд, и зима, и нормално снег како ултимативен и неизбежен составен елемент од целото.  Ја не знам како може да има некој да го неќе, кога паркот у снег, улиците во снег, тепачките со снег, да не прам муабет за планина оти ќе напрам беља
 Ја не знам како може да има некој да го неќе, кога паркот у снег, улиците во снег, тепачките со снег, да не прам муабет за планина оти ќе напрам беља  , осетот кога ќе паднеш врз снег, па тоа фигурите, па едно од најубавите чувства уопште. И како ќе скијам без снег? Живот давам бе утре да е све у снег ало.
, осетот кога ќе паднеш врз снег, па тоа фигурите, па едно од најубавите чувства уопште. И како ќе скијам без снег? Живот давам бе утре да е све у снег ало.  Башка што посмирена ствар од тоа кога паѓа ноќе да се шеташ наоколу нема, и онака жива душа нема пошо ЛЕЛЕ СНЕГ ИМА ДОМА ЌЕ СЕДИМЕ. Сејте си, мене ми е рај. :back:
 Башка што посмирена ствар од тоа кога паѓа ноќе да се шеташ наоколу нема, и онака жива душа нема пошо ЛЕЛЕ СНЕГ ИМА ДОМА ЌЕ СЕДИМЕ. Сејте си, мене ми е рај. :back: :kesa:
 :kesa:Снег само првиот. Најневин е!

:pos2:
:pos2:
 И ке правиме снешкооооооо:pos2::pos2:Обожавам снег
И ке правиме снешкооооооо:pos2::pos2:Обожавам снег
 И да,сеуште се понашам како дете.Сакам да се мавам со топки,сакам да се санкам со санка или уште подобро да се лизгам со оние големине кеси
И да,сеуште се понашам како дете.Сакам да се мавам со топки,сакам да се санкам со санка или уште подобро да се лизгам со оние големине кеси И ангелите да не ги забораам
И ангелите да не ги забораам