Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам да се сликам со прима фото санките на плоштад :pipi:

Сакам да земем најлон и да се лизнам...:pos:

Ја сакам да паѓа уште повеќе и да сум со некоја типка во некое паркче (по можност кај мене позади зграда) и да уживаме во снегот. (романтика) :helou:

Ги земам сите другари/ки, земаме исклучиво најлони, бараме удолница и забавата почнува:)
Го сакам снегов бе:)

Јас сакам да си се шетам сама по снегот...па добро не баш сама, може една цигара да ме придружува и топло чоколадо...аххх :pipi:

Малце сум себична јас тука. Кога паѓа снег, сакам да си излезам сама и да се шетам на такво време, додека слушам радио на мобилниот. Леле мераци.

Додуша немам проблем и да имам некое убаво и пријатно друштво, со кого ќе се шетам на дождот и ќе се гушкаме и маваме со снег, а после тоа да седнеме на некое кафенце.

А бе шо и да правам, со кого и да сум, битно да не сум затворена, туку да сум надвор.

Сакам да го правам тоа што го правев до сегаааа!Многу сум среќна поради снегот многу позитивно влијае на мене :)

Кога врне снег!?!
Сака да пра дедо мраз и да го тепа.
Не не не, многу е насилно.
Сака да пра човечиња(или како и да се викаат).
Не не не, не ме личи.

Сакам само да избегам што побрзо дома.
Што ти прави пуста старост.

Ја сакам да седам на некоја нагорнина и да гледам коли како се лизгаат(До сега го праев тоа) Мора да се фака малце сеир :D

Да си излезам на кафе со другарки, топло кафе, муабети, оговарања ммммммммм за мерак. Инаку некам да дојдам во никаков допир со снег.

Се сакам да правам кога врне снег.
Многу сакам снег, и уживам и во глетка и надвор да шетам и се!

Да седам дома на топло и од прозор да гледам како паѓа.

Годинешниот снег е прв за кој се "радувам"...

А што сакам да правам? Деца... :pos:

Да се шетам со да грл низ планина, со отворен поглед кон градот и кон ѕвездите. Ама снегот вака како денешниот, бавно и нежно да паѓа... So romantic :) ... :smir:

Сакам да правам дупкаа во снегот додека уринирам :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom