snake boy

• Креатор на темата Креатор на темата Ultimate'
  • Време на започнување Време на започнување
Истиов клип го има на тјуб само даден како „Детето на ѓаволот„ и уште триста карики....ако верувате на се' тогаш вонземјанци ни су зелени они су уствари металик розе и дебели

Ја би да видам слика. Видео ми е премногу реално и ме морбидосува.

ААА ... грозно =ими сфе ... пффф .. ауу недајбоже .. а и она теоријата со вонземјани може е нешто вистина ...

To e знам се прават мутаци , таму кучиња се спојват со две глај шо не . То е има многу експерименти за кој ние обичните луѓе не ни знајме дека се прават.

To e знам се прават мутаци , таму кучиња се спојват со две глај шо не . То е има многу експерименти за кој ние обичните луѓе не ни знајме дека се прават.
То е. Можи и да е монтажа. То е . :toe::salut:

Детево, за жал, е тежок изрод. Се гледа дека е сплет на неколку аномалии и излегла ваква наказа. Жалосно.

Lele ova vistina e ?!
Ne mi se veruva deka se rodilo vakvo bebe ...

p.s Ovaa da ne se *b*la so brat i?

e ova ako prezivej 1 nedela bravos pa ako porasni lele na so ce lici
izgleda ova dete e praeno u g(tit)

Бог да чува!

За греота детево (ако може да се нарече така). Го осудиле на измачување за цел живот, а којзнае дали ќе живее долго.

Тешко дека ќе поживее детево. Не може све да е во ред со органите анд компани. Жално.

Абе доста лупетате вонземјани, ѓаволи, snake boy, па ќе шприца отров!?!?!?.... Детево е болно од harlequin ichthyosis, кожно пореметување. Побарајте на wikipedia и ќе дознаете повеќе.

mene ne mi izgleda za verno ova nekako ocite se epten vestacki i nerealni a i da se rodi nekoe vakvo nema nikakva sansa nekoj da go snima :kesa:

:ija:omg!wtf?
леле, ова....неам зборови...како ќе расте???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom