Смс vs повик?

Смс или Јавување

• СМС

Гласови: 11 21,6%
  • Јавување

Гласови: 40 78,4%

• Вкупно гласачи
    51
Порано бев на смс повеќе :) ама сеа пошто пост пеит само ми титкат (како најдобра варијанта) па да се јавам шо да прајш :)

Повеќе се јавувам зошто немам навика да праќам СМС

СМС...повеќе се радувам кога ќе го видам писменцето на мобилниот.:)

Повик Во Повеќето Случаи По Реално Е !!

Абе јавување најдобро е. Ем позбрзо се разбира, ем не те бола прстите.

Инаку не велам дека јас не пишувам, али ептен ретко кога ми еодсадно и немам шо да правам, и ли ако навистина не можам да се јавам.

Повеќе се јавувам :)

На СМС не им верувам многу ... некој може да те заебе, да рече не ја примил, некогаш и не се праќа пораката и така ...

- смс користам за банананални и неважни ствари :)

Има едно и се вика Delivery report, вклучи го на мобилниот и ќе си знаеш дека ја добил пораката:helou:

Инаку повеќе сум за СМС зашто кога и да завртам минута пример зборувам отидоа 20 ден многу ме крадат и затоа СМС повеќе, а со тие вокруг што ми се си зборам.

porano mnogu poveke t.s. cel kredit go trosev samo so poraki, a sega zavisi od situacija, ako mi treba da se javam ke se javam, ako e onaka, togas so poraki. Ubavo e koga ke se ,,dopisuvas" preku poraki :)

poveke javuvanje i zavisi za koja pricina mislam sega ponekad za zaebancii moze i nekoj sms da se prati ama vo najgolem slucaj javuvanje:)

јас повеќе се јавувам ме мрзи да пишувам:smir:

Зависи како ќе ме опне џаболебарот во мене!
И во двете работи сум рамноправен... :toe:

Jaвување... Не знам зошо, погосподски ми е.Побрзо можам да се разберам со јавување, отколку со смс - стално сум опширна...
Е сега ептен кога си в кафич и не можеш да се дереш - тогаш чаре смс или ако не сакаш некој друг во собата да те слуша или трет случај ептен ако не сум расположена за муабет(што мн.ретко се дешава)...

Затоа се јавувам и зборам по цел ден... Сметките :vozbud::vozbud::vozbud:вакви се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom