the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Jas sum ZA...Ima dosta gjubrinja sto treba da se opametat....Samo ne znam od kade da se pocne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako be ne sme stignati na dobar pat sme za tamu , pe neli sekoja vecer na udarni vesti ima kako pedofil zloupotrebil 6 godisno dete,58 g maz zloupotrebil dete so precki vo razvojot,sociopat koj ubiva i sam ne znae za sto,nekoj drug gi ubil vnukite oti imale poubavi patiki od negovite deca,ja iskasapil soprugata na 100 parcinaj ja stavil vo frizider itn itn itn so treba na ovie da im prais da gi cesalas.потполно си во право. Сепак ние не сме до толку стигнати до тој степен...![]()
Не сум за смртна казна зошто може некој да го убијат, а после се дознае дека не е виновен. Сепак и од човечки аспект ако се гледа, судијата станува убиец на убиец, а и психолошкиот притисок е голем.
се согласувамНе сум за смртна казна зошто може некој да го убијат, а после се дознае дека не е виновен. Сепак и од човечки аспект ако се гледа, судијата станува убиец на убиец, а и психолошкиот притисок е голем.