Смирени или избувливи?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Избувнувам..ама ретко.. а многу се каам кога избувнувам некогаш... многу лоша страна ми е тоа .. :toe:

hehee interesno:):)izbuvliva sum i toa kako:):)bez razlika dali trebalo za nesto da izbrzam ili ne jas uvek moram da izbuvnam ako pa pogotovo ne se slagam so nekoe mislenje,a nekogas moze i za dobro da izbuvnam ehhe takva si e mojata priroda:):)

у принцип шо и да се дешава у каква ситуација и да се најдам гледам да се контролирам односно да изреагирам али смирено. ке гледам ситуацијата да ја смирам да не се креваат многу тензии.. со разговор се се смирува. знам да избувнам и те како кога гледам дека некоја работа не е на место односно кога нешто се прави со лоша намера или па кога нешто ептен ке ми прекурчи.. тогаш знам да се дерам и многу луѓе и се изненадуваат од мене дури.. :) ипак прво реагирам смирено.. ако не иде или ке се откажам или ке се распалам!

Секогаш сум смирен. Не се замарам со ништо. Секој проблем го решавам културно, полека и со интелигенција.

Смирени секогаш ...најсмирени шо може (: озбилно!

Смирена ... најчесто.
Кажувам што мислам, слушам што имаат да ми кажат.
Ама ако на крај испадне дека сум во право, а пак ми тераат инат, е тогаш знам да бидам избувлива.

Најчесто сум смирена, а ако некој ептен ме изнервира сум избувлива.

Скоро секогаш сум смирена, но има и такви ситуации кога нешто знае стварно да ми крене притисок и да избувнам, но сваќам и дека можам многу да згрешам така.

Аууууух!Избувливаааа....Не дека сите ми се криви кога сум нервозна али не треба да бидат во моја близина:pipi: хихих Колку и да пробувам да се воздржам не ми успева ....:vozbud:

Смирен.
Многу треба за да ме изнервира некој или нешто.

Смирен....Не се замарам за никој и ништо,па можи зато :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom