Слушалки

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

За на компјутерот ги користам првите а4теч гејминг предобри се на почетокто те болат ушенцата но додека се навикнеш звук вадат перфкетен ако сте гејмер одличен избор ке направите ако земете вакви.

За на телефонот вакви оргинални експеија слушалки.
Досеа проблеми сум немал иначе сеа тато треба да ми купи слушалки за лапотов за 15-20 минути :D
Иначе досеа сум неамл никаков проблем,вајда поради добриот избор на слушалки кој ги користам..

Поседувам АКГ К514 и копија на едно градо појачалце за нив. немам некое големо искуство со слушалки и за мене ова е супер :)

Мал апдејт :)

За на телефон/ајпод користам q350:

l_09660109.jpg

за на компјутер овие, ама ми се сјеба десната звучка, а левата се извади од сталакот:

genius-ghp-04dj_3.jpg

Така да, некој предлог за пц слушалици? Битен ми е звукот, ама до сеа доволно пари иам фрлено, нека биде нешто со пристапна цена.

За гејминг користам Zowie Hammer red edition 65euro
2qbhxu8.jpg

а за по пат или било каде ги користам овие Gembird 7.5dollars
33mbbm0.jpg

и фала богу супер сум со слухот !

Леле го отупеа со оние слушалкине Dr. Dre, цело време гледам по Скопје со такви идат. Што е најтрагично скоро 99% се фалц. :pos: Иначе предлог за MP4 некој добри и да не бидат скапички? :D

hs-03u_all_purepc.jpg
Genius HS-03U

Сосема задоволен,имаат vibration function :D

Предлог за in-ear слушалки?

1) Energy Urban 310
2) Pioneer SE-CLX40-K (мислам дека ги има во Нептун)
3) Sennheiser CX-200
4) Maxell Chrome
--- надополнето: 22 август 2013 во 02:23 ---
Доколку имате некој предлог до 1.600 - 1.700 денари, слободно предложете. :)

Слушалките од мобилниот си се Самсунг и Алкател и супер се... :)
А тие за на компјутер се некоја си непозната марка купени од Бит Пазар :)

http://technomarket.com.mk/products/09040256/panasonic-rp-hnj200e-w
http://technomarket.com.mk/products/09107871/sony-mdr-ex10lpw

Провери си во други продавници да не се пониски цениве на истиве слушалки.
Мој совет е да не даваш премногу пари за earbuds, посебно ако ги користиш за спортување од причина што се оштетуваат скоро сите брзо механички при ставање и вадење и чување во џеб.
Барем мене ми преставува тоа проблем, и ги менувам брзо.
Ако си пак педантен и не ги користиш за таква работа, тука за слушање музика за патување и прошетки по препорака на неколку сајтови од ebay порачав лани JVC Xtreme Xplosives и ќе те чинат околу 20тина долари комплет со се шипинг.
Идат со кутиче за чување и адаптери, што за цена од 900 денари навистина се супер.
Мене ми стасаа за три седмици од Кина кога ги порачав, само не ми текнува дали беа од истиот продавач.

Windfucker > Не најдев многу информации за моделите кои ги наведе од Техномаркет. Ниту лоша, ниту добра критика не прочитав. Како да не постојат. :unsure:

Не сум некој спортист така да ми требат слушалки за лежерно користење. При патување и одење од А до Б само.

Овие XX ми фатија око. Прочитав доста позитивни рецензии. Велиш една година ги имаш. Сеуште ти се како нови? Која им е најголема маана доколку имаат?

И фала ти многу за одговоров. (y)

Патем, доколку некој има било какво искуство со моделите кои ги наведев во постов, слободно нека си каже што има. :)

Windfucker > Не најдев многу информации за моделите кои ги наведе од Техномаркет. Ниту лоша, ниту добра критика не прочитав. Како да не постојат. :unsure:

Не сум некој спортист така да ми требат слушалки за лежерно користење. При патување и одење од А до Б само.

Овие XX ми фатија око. Прочитав доста позитивни рецензии. Велиш една година ги имаш. Сеуште ти се како нови? Која им е најголема маана доколку имаат?

И фала ти многу за одговоров. (y)

Патем, доколку некој има било какво искуство со моделите кои ги наведев во постов, слободно нека си каже што има. :)

Ги немам повеќе, кучето му го зеде заколот и сега не работи едната слушалка. Инаку додека си функционираа си беа океј.

predlozete dobri slusalki za Iphone so mikrofon a da ne se Beats by Dr. Dre za basnoslovni pari ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom