- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.809
- Поени од реакции
- 5.082
Неможе сами да се криви а неможе ни Македонците да се криви како ќе ги конвертираат во нивната вера па мора да измислат други...нешто ко Адам и Ева и Змијата.шо ви се криви сега . србите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе сами да се криви а неможе ни Македонците да се криви како ќе ги конвертираат во нивната вера па мора да измислат други...нешто ко Адам и Ева и Змијата.шо ви се криви сега . србите
Епа тој што ја крена еуфиријата и што им даде на сите да не ебат тој треба да биде маж и да каже.Каква луда држава сме, сите зборуваат за тој фамозен датум, мислиш утре ќе влезевме во ЕУ, а се работи за почнување на преговори коишто можат да траат и со децении.
Делумно си во право. Освен за една работа. Од сите опции што си ги понудил, апсолутно никогаш нема да се случи да биде дел од Блгарија.Македонија, ваква каквато е сега никогаш нема да б'де дел от ЕУ. Како дел от С'рбија , Г'рција , Б'лгарија, Албанија има некаква шанса , но самостојна никогаш.
Што очекуваш на порака во инбокс...29 години ве возевме со ЕУ за 15 години најрано влегуваме во ЕУ а може и никад, а ако влеземе некад нема фајде да видите никакво. Наздравје ебење!Епа тој што ја крена еуфиријата и што им даде на сите да не ебат тој треба да биде маж и да каже.
Како беше вашиот муабет дека кај албанците нема самокритика...Немој ќе те молам, Пуно ќе прочита и после ќе биде оф леле мајко.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Па чоеков се закача со сите шо ни се пријатели,а им се умилкува на непријателите. Не знам изгледа е ова некоја нова дијагноза!?Не ми е јасно од кај па до кај зема да се закача со Полска и Унгарија? Ко пред некоја година кога почна русите да ги рчка, па и дипломат им протера. Нешто советници има ли? Да не лупа пред да даде изјава, ебате ајваните ебате.
Србите имаат менталитет за во Европа?Како беше вашиот муабет дека кај албанците нема самокритика...
Иначе и јас се сложувам делумно со овој, албанците навистина не заслужуваат во европа со овој менталитет. Ама и вие немате менталитет за европа, и да немаше албанци во Македонија пак немаше да има датум.
Јас ќе ја проширам твојата констатација, од Словенија навака се е ебиветар. Менталитет за вртење околу оган и имитирање на животински крици.Како беше вашиот муабет дека кај албанците нема самокритика...
Иначе и јас се сложувам делумно со овој, албанците навистина не заслужуваат во европа со овој менталитет. Ама и вие немате менталитет за европа, и да немаше албанци во Македонија пак немаше да има датум.
Не, за националисти, расисти, неонацисти и хомофоби нема место во Европа.Србите имаат менталитет за во Европа?
Да се обратеше на нашава земја прајм министеров? Или нема потреба?
Ај Меркел и Макрон ќе ни се обратат во негово име.Нема потреба-пак нешто би не‘ излажал. Можеби со некој уште понов датум за ова или за она...
Ми ја разбра поентата. Ама самиот факт што Србите се во предност заради религијата, ја прави Европа не баш така либерална и отворена како што сака да се презентира.Не, за националисти, расисти, неонацисти и хомофоби нема место во Европа.
Едит.
Да надополнам, србите се во предност во однос со албанците само заради исламот.
Ќе се јави Заев само прво да му се исплаче на телефон на Бојко.Ај Меркел и Макрон ќе ни се обратат во негово име.