Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми е крајно сомнително ова што го изјавил. Не дали е точно или не, туку мислам дека е политичка игра и цел.интересно,
Шокантно сведочење на Верушевски: Бомбите се страотно модифицирани и компромитирани!
што ќе следува по една ваква изјава!
Мене ми е крајно сомнително ова што го изјавил. Не дали е точно или не, туку мислам дека е политичка игра и цел.
Тоа ти е...новата најплатена ИТ дисциплина е лепење и монтирање на сниман материјал...Мене ми е крајно сомнително ова што го изјавил. Не дали е точно или не, туку мислам дека е политичка игра и цел.
Што би рекол Амди Бајрам, гол со пета.Се смеевме кога Грујо викаше дека бомбите биле “сечени,лепени и монтирани”, тие стварно да ти билеМу згрешиле нешто на Веруш за да ги издаде у 90та.
Како не ја одработи? Ново име и сé останато имаме. Сега не е важно веќе кој ќе е на власт. Се забетонира името и тоа е....од што можеме да заклучиме дека „рокот на употреба„ од ликот из Муртино се ближи кон истекот...
Што пак значи дека не ја одработил „домашната„ саглам, по што ќе му следи соодветно „оценување„.
Името е решена работа...мнооооогу е тешко да се врати назад. А очигледно има луѓе, македонци кој сериозно го сакаат и промовираат, па и тероризираат тие што несакаат да го користат.Како не ја одработи? Ново име и сé останато имаме. Сега не е важно веќе кој ќе е на власт. Се забетонира името и тоа е.
не е МОЈ гифот...,,,gif-ot so deteto brishi go od postot,,,
има во Грција грчки државјани кој зборуваат на македонски јазик - диалект, а изведуваат и фоклорни песни и ора...Кога мислиш дека е дојден до крај, нов бисер на Саше Политико:
БРАВО ЗАЕВ И ДИМИТРОВ: Македонски песни се пееја на грчката државна телевизија. Нешто незамисливо во времето на Груевски!!!
А Заев не сакаше да каже дали во Грција има Македонци, на ТВ.
Ништо нема да падне во вода. Само ќе го констатираме тоа.. и толку.Poleka, ke propeat i 8te prodadeni kurvicki. Ako se dojde do priznanie ili zavrsena istraga dek glasale pod prisila ili bilo kakvo ucenuvanje se ke padne vo voda.
Во право си, не се обидувај да објаснуваш немаат свое мислење, сите тие подобро знаат и од тебе и од мене дека уставните измени се извршени со уцени и поткуп. (погледни само од 09:38 до 10:50, и се ќе стане јасно)Poleka, ke propeat i 8te prodadeni kurvicki. Ako se dojde do priznanie ili zavrsena istraga dek glasale pod prisila ili bilo kakvo ucenuvanje se ke padne vo voda.