Или помагаа(т) некој да дојде на власт. Иако претходно наметнале „победник со победник“. Сигурен сум.Замисли твоиве пак од Дуи колку платиле што уопште ни обвиненија не се покренаа.Или вие компензации работите?
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или помагаа(т) некој да дојде на власт. Иако претходно наметнале „победник со победник“. Сигурен сум.Замисли твоиве пак од Дуи колку платиле што уопште ни обвиненија не се покренаа.Или вие компензации работите?
Вакви кампови има насекаде низ Европа. Колку мигранти ти мислиш дека ќе се населат во Македонија - милион? Што ќе прават овде мигранти, кога ситуацијата не е нешто подобра овде отколку во Сирија? Нивна цел е населување во Германија и слично - што мајка ќе бараат во Македонија, каков просперитет ќе имаат овде?
Еве каква е ситуацијата со мигрантите https://en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_the_Syrian_Civil_War
(1)Како прво таква држава со името кое ја именуваш не постои.
(2)Кон болдираното - абе тоа е, на НАТО им сметаат Македонците, знам. (3)Ние сме моќен и агресивен народ, мора да не исчистат за да има мир на балканот. (4)Ние сме единствената пречка за помирување на западот и истокот, откако ќе не уништат западот и Русија ќе се спријателат, заедно со Кина и останатиот свет, и нема да има веќе нато мато, туку цел свет ќе биде една целина и ќе живее во мир, спокој и благосостојба. (5)Само да ги снема Македонците и готово е.
(6)Ти си сигурно и од оние кои веруваат дека не постои словенско населување, дека ние сме директни потомци на античките Македонци, и дека словенскиот јазик е всушност античко македонски и дека ние сме најјаката нација на светот, ама ете зли светски сили се организирале да не покорат.
сепак што се однесува до Империја има таму и грешка во чекори на СЈО... некој од дејствата се тотално застарени, од 2002, уште кога Орка беше близок со сдсм... дали случајно или намерно , направена е каракаша од застарени и актуелни предмети... но има и друго, не е правно коректно од СЈО и ОЈО да гони само одредени тајкуни а за истите работи другите да не ги гони.. а патем тазе е уште, минатата власт се обиде да го процесуира газдата на МПТ кој искраде голем дел од МПТ и го префрли во ОИЛКО, ама силниот адвокатски тим и судии склони на сдсм го одбранија, без обзир што Зајко уште лае дека судството било тогаш тотално заробено...
@курајбер ^^^
Многу чуден тајминг имаше викендот на Шеќеријадис-Захарова алијас Лејди Зло во Битола, Кики бара пропусница како нејзин измеќар да не испливаат ептен многу гомненици на површина. По се изглеа ја доби.
Ако сакаме правна држава сите треба да си лежат нормално ако имаа докази за тие дела .. без разлика дали е Боки,Зоки,Ката,Рашко и другите ... а ќе одлучат разумен компромис оти оваа е МК нее ХоландијаСега следи одлуката кој да биде суден за бомбите, претходните или новиве, или сите ...
има и за Катица многу фекалии..Мене ме интересира нешто друго: штом плаќале енормни суми, кој знае каков криминал се обидувале да пикнат под тепих. Од спиокот што го гледам само Кочан е со актуелени судски постапки ова другово не се спомнува. Да платиш 2 милиони (ако не се лажам така прочитав некаде за Сиљан) треба многу „гревови“ да имаш. Мислам дека следи тотален хаос. Во некоја од статиите ми привлече внимание делот дека Катица не е приведена и дека има депонирано снимки надвор од Македонија.
Заклучок: 90% се вмешани и тек сега ќе биде „пазар3“.
Попросто кажано: Го променија името (и плус на тоа)Не е точно тоа, оваа влада ги исполни тоа што требаше, се одблокираја Евро-Атлантските процеси.
Ако газдата на еден по познат локал у Ск го рачунаш за женско, ондак окЛиков учеше кај мене средно и знам од сигурни извори дека има девојка долго време .