Darling
High Value
A smetkata od kafana koj ke ja plati?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A smetkata od kafana koj ke ja plati?
Секаде така во посткомнустички држави gledam livebirths после 1990 на пола од ко ни дојде демоократијава се се испусти. нема движеча сила .Цел Балкан губи население не сме ние специјален случај, Албанија е под 3мил, Србија под 7мил, пад има во Босна, Хрватска, Грција... Иронично, позитива од тоа што не сме во ЕУ е што не губиме народ колку Бугарија и остато опкружување.
А за Албанците во иднина, цел полуостров ги хејта плус не сме веќе 90ти па вујко Сем да си игра курташак со сите. Од друга страна не знам како се поднесуваат со Турците.
За Бугарите ми е јасно зошто се забегани антикомунисти и многу го “сакат“ Георги Димитров, ама за Македонците никако не ми е јасно зошто се антикомунисти, а можеби тие антикомунисти-атлантисти само лажно се претставуваат како Македонци а се всушност Северџани.го славиме Георги Димитров
Секаде така во посткомнустички држави gledam livebirths после 1990 на пола од ко ни дојде демоократијава се се испусти. нема движеча сила .
За Бугарите ми е јасно зошто се забегани антикомунисти и многу го “сакат“ Георги Димитров, ама за Македонците никако не ми е јасно зошто се антикомунисти, а можеби тие антикомунисти-атлантисти само лажно се претставуваат како Македонци а се всушност Северџани.
Или не знаат што е комунизам или пак не знаат како е возобновена денешната (мислам до пред една година) македонска држава Македонија.
Еве нешто за Георги Димитров.
Георги Димитров
Македонците крем на бугарското општество
Писмо од Георги Димитров до Централниот комитет на Македонскиот народен сојуз
ајде некој линк за нашите во Бугаристан.
За Бугарите ми е јасно зошто се забегани антикомунисти и многу го “сакат“ Георги Димитров, ама за Македонците никако не ми е јасно зошто се антикомунисти, а можеби тие антикомунисти-атлантисти само лажно се претставуваат како Македонци а се всушност Северџани.
Или не знаат што е комунизам или пак не знаат како е возобновена денешната (мислам до пред една година) македонска држава Македонија.
Еве нешто за Георги Димитров.
Георги Димитров
Македонците крем на бугарското општество
Писмо од Георги Димитров до Централниот комитет на Македонскиот народен сојуз
ајде некој линк за нашите во Бугаристан.
После оваа брука на Заев јас да сум Путин би тестирал некоја бомба во Македонија[emoji23]
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Дали излегоа некаде титлувани снимкиве или во тескт?
Кого ќе апси? Путин?Da ima barem IQ33 ke si podnesi ostavka za da ja spasi kolku tolku partijata od raspagjanje....
No nema.ni tolku IQ...pa pretpostavuvam.deka denovive ke trgni vo odmaznička presmetka....so apsenje normalno