Прекини да ги ставаш во ист кош ВМРО и СДСМ. Не мешај баби и жаби и не шири демагогија, се знае кој го направи се ова што го направи и изгуби се не се појавувај нигде. Такви како тебе ја усраа работава,штета што никогаш нема да дознаете која штета сте ја направиле или сте платени за оваа работа што не би ме чудело.
Затоа фак оф.
Би било убаво да имам моќ во ист кош да ги ставам сдсс и дпнсе, Не сакаш да видиш дека некој друг, односно самите тие, го прави тоа, а врвот и во двете групации е само управител поставен од тој што ги влече конците. За тебе помало зло е тоа што 8-мина гласаа за промена на името од онаа ЗЗ+40 разбојници, види можеби и така да е, но резултатот е ист, Македонија не постои. (ВМРО и ДПСНЕ се два различи субјекта иако имаат допирни точки). Се додека ВМРО е под контрола на Бугаристан од таа партија нема ништо добро да излезе за Македонија, во последните 100-тина години или поточно од 1924г. веднаш по Мајскиот Манифест единствената Македонска патриотска и револуционерна организација е целосно поклопена од страна на Бугаристан...
На почетокот на 90-тите се појави искра надеж кај Македонците за по само 30 години се виде дека сето тоа било масло повторно на Бугаристан, тогашниот лидер Љ.Ѓ. ветуваше македонска репрезентација, македонска војска македонско ова, она, почетокот на делење на бугарски пасоши на
новосвестените Балгари зеде замав токму во времето на твојата партија (види партали прават на Кајгана), и сега види што имаме Северџистан, а тој Љ.Ѓ. бизнисмен со балгарски корени, балгарска самосвест, па уште и премиер ни беше, па и гласав за него, кога ќе се видам во огледало ми е срам!

Не сум јас тема, не лепи етикети кои подобро тебе те претставуваат отколку мене...
На почетокот кога ги читав твоите пишувања мислев дека се работи за некој талентиран онанатор сега гледам дека се работи за копитар капиталец, затоа одиш на игнор, доволно ми е што мора да ја читам-слушам пропагандата преку пресституките не мора и тука на форумот.
Сами си ја растуривме државата. На ваков дебилен народ кој го бива само да галами по Партизанска со мотори, да фрла пикавци на Стража и да коси трева во 3 попладне и ова му е многу.
На форумот постојано се обвинува народот, никако супер-структурите, Зошто?
Тој народ “дебилен“, таков се родил или некој трпеливо работи за да го направи таков “дебилен“?
Не би рекол дека народот е дебилен повеќе би рекол дека е смислено програмиран и контролиран, не му се дозволува да прогледа и промисли ниту една најобична работа, се држи во незнаење, еве оваа со образованието во последните 30г. го потврдува тоа, создаде ГМО-генерации на млади ЗЗиња.