Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...моето беше на шега, глеам ти сериозно, добро нека биде, еве пример за млада интелектуалка може да се земе и Катица-п.... а од машката популација ЗЗ-топЗошто, не веруваш дека има паметни млади луѓе? Има многу начитани. образовани и паметни млади луѓе. Па дури и плавуши
Мене ми се пострашни „Фатиме Фетаи“ интелектуалки кај кои за кратко време егото и 5 минути слава им ја поматуваат визијата.
Може и да цртам ако е полесно за разбирање.Гледам бојкотот успешно го спречи имплементирањето на преспанскиот договор. Браво Македонци, со бојкотот правилно и успешно го зачувавте името македонско, и му кажавте на Заев не, и не педерите од ЕУ исто така.
Малку е тоа , треба 20. Мора да се знае кој е газда во селото .Стварно овие ненормалниве дале дозвола да се градат 2 џамии во Џорче?
Оправдано ми е...и јас сум плавуша.....моето беше на шега, глеам ти сериозно, добро нека биде, еве пример за млада интелектуалка може да се земе и Катица-п.... а од машката популација ЗЗ-топ
...паметни-интелигентни-мудри колку и да се идентични овие зборови имаат финеси па и темелни разлики во однос на нив, да не говориме дека секој си има своја дефиниција!
...моето беше на шега, глеам ти сериозно, добро нека биде, еве пример за млада интелектуалка може да се земе и Катица-п.... а од машката популација ЗЗ-топ
...паметни-интелигентни-мудри колку и да се идентични овие зборови имаат финеси па и темелни разлики во однос на нив, да не говориме дека секој си има своја дефиниција!
Може и да цртам ако е полесно за разбирање.
Целта на бојкотот не беше да спречи имплементирање на договорот од Преспа туку да НЕ ДАДЕ ЛЕГИТИМИТЕТ на оние кои имаа намера тоа насилно да го прават.
Втората работа беше, на копитата во Собрание да им даде можност да прикочат, да се повикат на волјата на Македонците и да го користат како аргумент против притисоците на кои беа изложени од како што велиш ти педеролибералите од ЕУропска.
ТОЧНО, токму бојкотот го направи тој референдум НЕУСПЕШЕН а сите понатамошни дејанија ги направи да се сметаат за насилство и етноцид врз Македонците, токму тој референдум е НАЈСВЕТЛИОТ чин во поновата македонска историја, ова ќе го потврди времето кое е пред нас и да, тој БОЈКОТ го сочува името македонско!
Се разбира сето оваа предизвика нови поделби во македонското ткиво, сега имаме и Северџани кои се копија на Торбешите, и тој белег-товар е на нивните плеќи ќе си го носат заслужено...
Зошто да не? Џамиите се верски објекти, а верите пропагираат добрина, смиреност, мир, љубов...Стварно овие ненормалниве дале дозвола да се градат 2 џамии во Џорче?
Истово и на нас ќе ни го прави Илирида.
Џабе се радувате кога истото и на нас ни следи.
па добро, реално и Ромите нека имаат каде да се молат (иако на православните не им одговара ова) ама кој к.. ако веќе им се дава на Албанците нека имаат и Ромите.. Не треба да ги дискриминираме (а тоа многу често го правиме)https://www.vecer.mk/node/18013
„Вечер дознава“...
Самото прифаќање да се биде активен во форум или унија на жени сеедно, значи прифаќање на подреден однос и желба за месење кифли. Политика не е спорт, па да треба да има женска конкуренција, зошто мажите се физички подоминантни и имаат поразвиена мускулна маса.Не сакам да мислам дека е така.. Проблемот е што нема млади перспективни интелектуалки кои имаат доволно ентузијазам и желба да променат нешто. За жал Унија на жените кај нас е како клуб на љубители на „50 нијанси сиво“...