- Член од
- 22 февруари 2015
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 279
Навистина прочитав внимателно се што напиша. Искрено, ми личи дека некој се обидува да измие раце, но џабе.
Јас можам да речам деека александар палас е мој, но не фигурирам никаде, мој потпис не фигурира никаде, значи лажам.
Е сега доколку можело вака или можело така е мубет за деца, крајно вемеро можело да се натрти, ама не се натртило, се натриле тие со валкан задник, и тие што имало за што да ги уценат. Имаме правна држава во која на 8те им се простува криминал, а папата бега во будимпешта, ништо од прравна држава.
Бенефиции не користам, од Март, дотогаш имав фирма во Македонија со 4 камиони и стоматолошка амбуланта на мојата сопруга. Имам 3 деца, кои треба да обезбедат пензии за северџани и фирми кои плаќаат данок, за кои бенефиции зборуваш? Треба ли јас и моите деца да обезбедат подлога за хомосексуалци и арамии? Тој филм нема да се гледа од мене. Додека беа вемерофците некако функционирав, и пак го критикував нивниот криминал, а сега? Си се помочав на нога. Признавам
Сам гледај и воочи, какви местенки се изборите, 2.4 гласач/сек, само толку, не живеј во бајките, овие се катастрофа. За моментален комодитет, си ја продаваш иднината.
Добро бре луѓе, ни сменија име еднаш, ни сменија знаме, ни сменија име уште еднаш, ни воведоа двојазичност, ни ставија учки во влада, искрадоа еден куп пари и што не, а народот се тоа го остава да се одвива. Каков народ е ова, што и да му направат си молчи. Си гласа на избори де за едните де за другите, а овие само од полошо - полошо прават. Абе народот е крив. За се е народот крив.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.