Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не беше стариов никој нема да мрдни ни со прст макар арбанасов да почнеше и македонско знаме да гази и моча врз него!Младите ни северџани сигурно ја снимаа ситуацијава од блискиот кафиќ и не мрдаат со прст,пошто нормално тие се ептен кул!Е после пензионерите и дијаспората ќе ни се криви.
Никој нема да мрдни бидејчи нашиот национален дух е скршен. И да пробаше некој да напрај нешто че се напраеше големата. Не само шо че реагираја орлите кај нас туку од Косово, а можи и од Shqiperia че кренеа глас. Нема причина за некој нешто да преземи, мажот и жената си кажаја, еден че биди на орлите, то се знај, а ние нема да ги спречиме.

Заев ќе си даде оставка ако не добиеме датум? :pos:

Зајко ја уценува баба Мркелка со Груки од Пешта :facepalm:

а таа пак има уплав од Груки :eek:,...
..всушност требаше по нејзиното доаѓање за Референдумот да и го испорачаат ( во шутка) како јагне на ражен, ама дали случајно дали намерно:cool: потфрлија

Заев ќе си даде оставка ако не добиеме датум? :pos:

Зајко ја уценува баба Мркелка со Груки од Пешта :facepalm:

а таа пак има уплав од Груки :eek:,...
..всушност требаше по нејзиното доаѓање за Референдумот да и го испорачаат ( во шутка) како јагне на ражен, ама дали случајно дали намерно:cool: потфрлија
IДаваше и за референдумот и уште неколку пати.

Ако не беше стариов никој нема да мрдни ни со прст макар арбанасов да почнеше и македонско знаме да гази и моча врз него!Младите ни северџани сигурно ја снимаа ситуацијава од блискиот кафиќ и не мрдаат со прст,пошто нормално тие се ептен кул!Е после пензионерите и дијаспората ќе ни се криви.
да беше ова за времето на Анте Марковиќ, одма ќе имаше мерка воведување ВИЗИ за таа странска држава... ама нашите политичари се штроени платеници...

Заев сто пати досега требаше да даде оставка. Ама никако не му се испушта премиерското место. Се нешто ветува ама никако да оствари. Ни знае ни умее.

Заев сто пати досега требаше да даде оставка. Ама никако не му се испушта премиерското место. Се нешто ветува ама никако да оствари. Ни знае ни умее.
Тоа за што дојде, го оствари.... другото не му е на репертоар освен ако не се работи за мелење празна слама... и бонус ќе му дојде некое тендерче, за да може таму кај што ќе избега да си проживее... мада не гледам дека има некаква причина да бега, све глатко и без никаков отпор пројде. Како подмачкано.

Стево Пендаровски е тоа што глупиот човек го подразбира кога ќе се спомне интелектуалец.

Таа харизма на продавач на Кирби и тој талент да збори 3 саата без престан и притоа ништо конкретно да не каже е точната формулата што ја погодува г-точката на северно-фиромскиот малоумник што уплаќа ефтини аранжмани за одмор во сумњиви агенции, чека пари од Лајонес, стан од Фиком и слично.

На северно-фиромецот му е доволно привид на нешто, и затоа привид и си добива цел живот.

ја погодува г-точката на северно-фиромскиот малоумник што уплаќа ефтини аранжмани за одмор во сумњиви агенции, чека пари од Лајонес, стан од Фиком и слично.
И што штеди богатејќи се во ТАТ..

https://twitter.com/zikserbs/status/1123246129997668353
Еве како се учат деца на соживот.[DOUBLEPOST=1556656036][/DOUBLEPOST]Сите што сметаат дека има вакви или онакви Шконови еден ден ке се освестат дека се уствари сите се исти,задоени од мали нозе

Последно уредено:
https://twitter.com/zikserbs/status/1123246129997668353
Еве како се учат деца на соживот.[DOUBLEPOST=1556656036][/DOUBLEPOST]Сите што сметаат дека има вакви или онакви Шконови еден ден ке се освестат дека се уствари сите се исти,задоени од мали нозе
Dali se sekjavas na slikata od golema albanija na nekoja maica bese kade tuka sarenite se ispotepaja da ni objasnat deka vrska nema muabetot, odnopaku bila svrtena, neznam sto bila i kako bila. A i drug eden fenomen se provlekuva. Pri nekoj incident, bilo sto so drugiot drzavotvoren narod abe edvaj cekaat nekoj od tie da dade kako negativen komentar za brakjata nivni , pa go vospevaat, pa toa svetec, pa neznam sto, pa napreden, setan, obrazovan, kulturno vozdignat, pa ete gledate ne se site takvi. Sto li ke bese sega za praznikot nekoj viden politicar nivni da ni go cestitase pa uste i vo nekoj hram crkoven da se slikase.Pa toa masovno svrsvanje ke imase tuka na forumot, orgazmi do besvest od ovie nasite setanite, naprednite i kulturno izdignatite.[DOUBLEPOST=1556659717][/DOUBLEPOST]
Да де па ти си дрвен адвокат на ДПМНЕто, а што се однесува до мене јас не сум за ниту една партија, инаку не кријам дека навивам за кандидатот Пендаровски, во споредба со Гога-Јога кандидатката на Мицко, господинот Пендаровски е авангарда и заслужува да победи и ќе победи на 5ти мај !
Ajde majkata, jas so 0( so zborovi nula ) postovi vo korist na Siljanova , Mickovski kade agitiram ili navivam za niv, so nula postovi protiv Pendarvoski licno i so nula postovi kade isto agitiram da se bojkotira sum bil drven advokat na VMRO , a Ti pazi bogati si navival Pendarovski da pobedi od edna strana i vo ist post si se deklariras em neutralen, nepartiski, nepristrasen, sto bi rekle ti drven advokat na komunjarite, boze sacuvaj. Dobro be samo mene mi nema logika tvojata neutralnost i nepristrasnost ili sto e rabotata. Pa uste pazi zenata bila stara i zatoa ne ja bivalo ( kako edna od glavnite pricini barem spored tebe), a Pendarovski vo cutot na mladosta nekolku godini pomlad od nea. Aj da sakas da ja klecnis pa kao stara e nema da te iskrepi nekako i ke pomini inaku drugo objasnuvanje zosto si protiv radi nejzinite godini i funkcijata sto treba da ja izvrsuva bas i nema.

Последно уредено:
Ajde majkata, jas so 0( so zborovi nula ) postovi vo korist na Siljanova , Mickovski kade agitiram ili navivam za niv, so nula postovi protiv Pendarvoski licno i so nula postovi kade isto agitiram da se bojkotira sum bil drven advokat na VMRO , a Ti pazi bogati si navival Pendarovski da pobedi od edna strana i vo ist post si se deklariras em neutralen, nepartiski, nepristrasen, sto bi rekle ti drven advokat na komunjarite, boze sacuvaj. Dobro be samo mene mi nema logika tvojata neutralnost i nepristrasnost ili sto e rabotata. Pa uste pazi zenata bila stara i zatoa ne ja bivalo ( kako edna od glavnite pricini barem spored tebe), a Pendarovski vo cutot na mladosta nekolku godini pomlad od nea. Aj da sakas da ja klecnis pa kao stara e nema da te iskrepi nekako i ke pomini inaku drugo objasnuvanje zosto si protiv radi nejzinite godini i funkcijata sto treba da ja izvrsuva bas i nema.
Де бе па ти владе, човек да не се изјасни дека е неутрален, одма па му ставаш етикета. Па башка и да навива за Пендаровски, има луѓе навиваат за Барса, па не се Каталонци. И башка стара е бабата, Пендаровски му е поарен за клецкање...

Де бе па ти владе, човек да не се изјасни дека е неутрален, одма па му ставаш етикета. Па башка и да навива за Пендаровски, има луѓе навиваат за Барса, па не се Каталонци. И башка стара е бабата, Пендаровски му е поарен за клецкање...
Bas taka, kako onoj vicot. Go prasuvaat @PIRATIC sto sakas be ti pile Gordeto ednas ili Stevo dva pati? Abe Gordana si e Gordana , ama dva pati si se dva pati ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom