Ф
Флеш
Гостин
Примерок на Северџан е преставен пред кралот на Шпанија .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imas ti lupano i daleku pogolemi gluposti koi za volja na vistinata ne se plod na tvojata glupost tuku povekje na tvojata zelenkost. Zatoa i postovite ti se pretezno od tipot kako mali djokica zamislja svet.ДПМНЕ е најдобрата и најчесната партија на свет. И е најдобрата опција за Македонија. Со ДПМНЕ одиме напред. Кога е ДПМНЕ на власт светот е розов.
ете ти уште една најголема глупост.
Пишав јас уште пред некој месец и ќе се повторам......лично мислам дека ако западот има агенда(ако не фермаат.....можеби и не не сметаат ни за тема под разно)...тоа е дека треба едната партија да го договори името....а другата да го спороведи преку овозможување на практикување на властПендаровски: Пријатно ме изненадува трансформацијата на Силјановска за Договорот од Преспа, се надевам ќе потпишеме заедничка декларација дека е добар
да не дошол дошол ферман од Брисела града дека не иде и председателот да биде од владеачката партија ?????
Pred da go izanalizirame tvoeto tvrdenje za koj e cij drven advokat i za red drugi raboti od tvojot post, prvo bi sakal da mi objasnis kako gi smesti Makedoncite koi praktikuvaat druga relegija osvem pravoslavieto vo grafa malcinstva zaedno so Turcite, Romite, Srbite itn itn. I zosto tamu ne gi smesti i Makedoncite katolici, Makedoncite protestanti, jehovini svedoci. Sigurno ke se najdi i po nekoj budist ili sto ti jas znam sto.A ти бе Влатче до кога ќе изиграваш тука на форумов дрвен адвокат на ДПМНЕ, Груевци, Мицковци и.т.н. јас сум барем демократ, чесен, реален и искрен човек и тука имам пишувано и сеуште пишувам и против двете партии СДС/ДПМНЕ за разлика од таквите како тебе/вас кои изигравате Грујови и Мицкови адвокати на форумов ... не сум јас чипиран во главата туку вие !
Беровци, делчевци, неготинци и кривопаланчани му дадоа поддршка на Река
Пендаровски: Пријатно ме изненадува трансформацијата на Силјановска за Договорот од Преспа, се надевам ќе потпишеме заедничка декларација дека е добар
да не дошол дошол ферман од Брисела града дека не иде и председателот да биде од владеачката партија ?????
Pred da go izanalizirame tvoeto tvrdenje za koj e cij drven advokat i za red drugi raboti od tvojot post, prvo bi sakal da mi objasnis kako gi smesti Makedoncite koi praktikuvaat druga relegija osvem pravoslavieto vo grafa malcinstva zaedno so Turcite, Romite, Srbite itn itn. I zosto tamu ne gi smesti i Makedoncite katolici, Makedoncite protestanti, jehovini svedoci. Sigurno ke se najdi i po nekoj budist ili sto ti jas znam sto.
Има германци протестанти,католици и по некој муслиман , но германци се . Не ја раскажувај и во Македонија измислената босанска приказна. И во албанија има католици,православни и муслимани па не тврди никој , дека се различни народи. Религијата не го дефинира тоа. Јазикот, државата и нацијата. Очигледно е дека многу го негираат тоа во Македонија. И се знае зошто и кој и со која намера.На кои Македонци-Муслимани мислиш ... некои од нив самите си се нарекуваат Горанци оние кои живеат во југо-западниот дел на Косово, значи самите си се викаат Горанци, а не Македонци или Македонци-Муслимани, исто и Торбешите па самите они си се нарекуваат Торбеши, а не Македонци или Македонци-Муслимани, еве на пр. господинот Фијат Цаноски јавно на тв дебати самиот себеси си се има наречено Торбеш, а заедницата кон која припаѓа Торбешка заедница т.е. Торбеши и тука јас немам ништо против кој како сака нека си се нарекува себеси, јас апсолутно го почитувам тоа и затоа и ги пишувам/бројам како посебна заедница во државава т.е. Торбеши !
A што се однесува до Македонците католици или протестанти на пр. да постојат и такви наши сограѓани, но тие самите себеси си се нарекуваат Македонци, не сум чул досега некој друг назив да употребуваат во својата само-идентификација, за разлика од "Македонците-Муслимани" кoи всушност себеси си се нарекуваат и си се идентификуваат како Торбеши !
Пишав јас уште пред некој месец и ќе се повторам......лично мислам дека ако западот има агенда(ако не фермаат.....можеби и не не сметаат ни за тема под разно)...тоа е дека треба едната партија да го договори името....а другата да го спороведи преку овозможување на практикување на власт
така нема кој да се буни....кога цела Влада на Вмро-то ќе се заколни пред северџана....толку е работата.
за таа цел треба ,,ОВИЕ,, малку да се покусурат, т.е. подобро да ги спремат за пензија
Пак ќе кажам...тоа не моја желба...мислам дека тоа е на западот
Ako toa znači ,,rešen problem,, za zapadnjacite...taka i ke bidiКон болдот; да, и ова е можно, со тоа што ако се реализира, ќе биде издаден целиот македонскиот народ или поточно, делот од Македонците на кои не им треба нути ЕУ ниту НАТО. Така, македонските партии би станале поробувачи на истите оние кои ги гласале (партиите).