ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.146
Падна сајтот на ДИК, почнуваат циркусите, цензус чесно не вадат, веќе е јасно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паѓаше и на парламентарните преклани, ништо чудно не е, толку капацитетот на серверот. Цел фиром клика од дома како луд.Падна сајтот на ДИК, почнуваат циркусите, цензус чесно не вадат, веќе е јасно.
Да не речете не ви кажавАма да не глумам дрвен адвокат на Мицко, зашо и ја не се согласувам апсолутно со ништо шо до сеа има направено.
И за ставот ако ве интересира, ќе бојкотира Мицко. .
Али други пратеници на дпмне се дотерале за гласање.Да не речете не ви кажавОд пред еден месец пишано, кога го чекаа ставот.
Мoре Бoукицa глеј јa,тури му кур нa Гвуевски
штом ти така викаш, гарант е такаПадна сајтот на ДИК, почнуваат циркусите, цензус чесно не вадат, веќе е јасно.
Да де, ама пак паметно изигра според мене. Тие пратеници не се блиски до "неговите" во партијата, и ќе ги исклучи од сите тела на партијата. Ќе биде чист пред парламентарни дека испаднал патриот и ќе се вади на тоа.[DOUBLEPOST=1538308333][/DOUBLEPOST]16% до 13:00.Али други пратеници на дпмне се дотерале за гласање.![]()
Не постои мерење до 12:30. Излезност се пополнува на секој саат.
Имаш од ДИК официјално до 13:00, 16%, нема што да веруваш.
Дуи нешто ко да тактизираат...ниска излезност во албанските средини.
Инаку, кога немаш муда сам да кажеш нешто: https://fokus.mk/stoilkovski-pretsedatelot-mitskoski-nema-da-glasa-na-referendumot/
@Igorcemk како е во Германија?
Sonchevo i tuka e, prosecna plata edvaj 400€, nekoj ni tolku...se gura nekako.Сончево. Бојкотиравме вчера и така. Кај тебе како?