како тренд е интересна појава. Ама дека ова некој се заебава .... На страна фактот што во Македонија немало толку референдуми, средна вредност од 4.7 4.8 2,5... е 5,5 е луда математикаГо најдов на Твитер![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како тренд е интересна појава. Ама дека ова некој се заебава .... На страна фактот што во Македонија немало толку референдуми, средна вредност од 4.7 4.8 2,5... е 5,5 е луда математикаГо најдов на Твитер![]()
Како се достигнувал на сите можни избори досега?А и како би се достигнале тие 903 илјади гласови кога пола држава е иселена ... пола маало ми е на постојана или привремена работа и живот во странство а истите фигурираат како гласачи во списокот или пак некои личности кои половина век не излегле на ниту едни избори досега и сега е нон-сенс некој да очекува баш на овој референдум токму тие да излезат од пештерите и да гласаат !
Какви сте тоа вие апаши, човекот уште не отиден во затвор вие се нафрливте на Боукица...Мoре Бoукицa глеј јa,тури му кур нa Гвуевски
Висока излезност е 8% до 11 саатот.
Да видиме како ќе биде излезноста во 13 часот. Тогаш ќе се знае повеќе.
Мене ме изненадуваат албанциве (бар досега, заклучно со 10 сабајле). :/
Да не е сликата од 2017?
Едвај чекам прес на Ваце Ѓорчев вечер.
Не гласавме во Чучер Сандево, Македонска Каменица, во Сандево, Каменица и Чучер.