Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно си многу јак математичар и високоинтелегентен штом слепо веруваш на белосветски мешетари.И во 2004 за време на референдумот за територијална поделба кој беше фалсификуван исто така ни доаѓаа разноразни мешетари со порака дека треба да се бојкотира бидејки бил против евроатлантските интеграции. И така референдумот пропадна и пола Скопје,Струга и Кичево се европеизираа т.е. албанизираа.Ти најверојатно и тогаш си ги послушал мешетарите и си го бојкотирал реферндумот врз база на твоите математички вештини,како што и сега ке излезеш да гласаш на повик од исти такви мешетари.
Мене legit ми личи.
можно е, влатата се е спремна да направи. толку брзаат овие дпмне медиуми да избацат некоја „вест“ што не се ни трудат грешки во текст и наслов да исправат.
Тоа е и работата, овие генерации што ќе гласаат сега во суштина нема никогаш да ги добијат благодетите од ЕУ, особено тие што се со возраст над 30 години. Додека да влеземе во ЕУ и да добиеме дозвола да работиме во европските земји сигурно ќе минат над 15 години, така да сакале да си признаат во себе или не, ќе скапат во дупкава сите генерации кои се во положба да формираат фамилии или веќе формирале. Нивните деца можеби и ќе успеат, иако иселувањето како опција е возможно и сега и не мора да промениме име за да се иселиме или да чекаме 15 години, дури ни бугарски пасош немаат потреба да вадат тие што имаат малку од малку во главата.Што и да биде со договоров, не верувам дека пред 30-та би влегле во ЕУ.
Заев ме потсеќа на Трамп.
Свашта може да каже.
Да. Само тоа не е од сега. Одамна е така.Бива ли толкави ќутуци и продадени души да сме бре, циганите ни се смеат, дно дна сме.
Макрон во 3 минути кажа работи кои Заев избегава да ги каже 3 месеци.
Да бидеме поточни : "Трамп потсеќа на ЗаефПа одамна сум напишал истото дека слични сме со САД. Од нас почиња се.Не знам што се бунат против Зајко, овие што се за Трамп
Плус шо има лошо во тоа, како беше онаа "што на ум тоа на друм". Другите или ќутат или нешто вртат сучат, а после трето прават.