А чисто информативно,ме интересира,имало ли до сега референдум каде што условот за влез во НАТО бил промена на име на држава???Онака информативно ме интересира, имало до сега некаде неуспешен референдум каде НАТО бил инволвиран?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А чисто информативно,ме интересира,имало ли до сега референдум каде што условот за влез во НАТО бил промена на име на држава???Онака информативно ме интересира, имало до сега некаде неуспешен референдум каде НАТО бил инволвиран?
Зашто Груевски на триста начини интервенираше во избори кои и така ќе ги добиеше?
Шо е муабетов брат?
Taka de...ne po vrat po shija. Posmoderno progresivno. Odi vo Grcija ili Ungarija i napravi takov postmodernistichki ili SJW popis. Ama vo Makedoniaja mozhno e se.Не е според етничка припадност во рамковниот, туку според мајчин јазик. А пред некој месец имаше некој муабет пуштен од власта дека на следниот попис нема да се прашува етничка припадност и религија, туку само мајчин јазик (нешто со кое што се согласувам).
Па референдум каде се работело за тоа дали државата ке влегува или не во НАТО.
Дoлгa и ширoкa брaтШо е муабетов брат?
А не можеа уште нешто да дотурат во прашањето, ко на пример и Шеќеринска да биде претседател, да се воведе двојазичност, да се припоиме кон некоја соседна држава итн?а да речат утре
Дали сте за членство во ЕУ и НАТО преку поддршка на Договорот помеѓу Република Македонија и Република Грција и враќање на Вмро Дпмне на власт?
одма сите вие „патриотиве“ ќе гласаат за
сега кога дпмне не е на власт глумат патриоти, а кога е дпмне на власт спремни се се да погазат и име, и историја и нација и се
Тоа е тоа.Одамна немам видено анкета некоја од фамилија Спасови. Очекувам деновиве да излезе, и опцијата ЗА да биде во комотна предност пред Против, а Бојкотирам да има маргинален процент.
Како стари, прекалени анкетарски итреци ќе ја направат така за сите незадоволни да се приклонат кон Против како опција па кој се излаже-се излаже.
Атмосферата што се креира дека се е готово, ми се коси со хистеријата што ја покажуваат за цензусот.
еве го и новото егзотично живинче на СДС во ситуација во која е поголем Заев од Заев.
Тодоров: „Дали можеме да имаме подобар Договор – во иднина тешко. Во минатото сме можеле, но во иднина не“
https://telma.com.mk/todorov-dali-m...shko-vo-minatoto-sme-mozhele-no-vo-idnina-ne/
Ооо Бафра пардон Багра јас си мислев дека си интелигетен ама се разочарав . Ќе гласаш за ЗА и велиш дека 30 години ја ебавте мајката значи си ги удоволил на политикантите и ве дупат во здрав мозок и згора на тоа ќе гласаш ЗА оти си тераш инает поради политикантите што ја ибаа Македонија и велиш дека сакаш да избришеш Македонија значи ти си еден од Ботови и натрапник во македонска заедница , а за јазик не 1000 години туку за 20 па дури и за 10 години ќе се прогласи за блгарски јазик и не ќе смееш да изговориш на Македонски по примерот на егејците во гејција што не смее збор да изусти на македонски јазик така ќе биде и овде ,браво бре Бафра ти си никој и ништо бидејќи немаш одважност и чест
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Твојата математичка супериорност и интелегенција не одговори зошто странците инсистираат на цензус:да се мести или не референдумот?