Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш затоа не мразат... истата филозофија како боко харам.Пази сега, ги мразат оние кои им ги отворија очите за да не бидат при очи слепи, давајќи им струја (Никола Тесла), компјутер (Џон Атанасов) и пенкало (Славољуб Пенкала).
Па еве им се враќа, им дадовме држава, ако продолжи ова што се случува во моментов, за 100 години од сега Македонците ќе бидат малцинство, а тие мнозинство, ние се отселуваме и ќе се отселуваме уште повеќе, тие поголем дел се по 20 души дома, од кои 2-3 ца ги праќаат на печалба до Швицарска, а останатите седат тука.
Точно така, доведени сме до тој степен да двојазичноста воопшто не ни менува ништо гледајќи ја бедата што ја имаме.... Зарем не ти збори тоа нешто ?
Сега и промена на името ќе проголтаме за парче надеж...
Ние ве ословивме можеби, ама не ве натеравме да станете предавници.....
Не 10, оваа состојба се гради откако не нарекле Македонче после вв2.Па претходните што 10години се правеа патриоти без А да му зуцнат на лидерот ја создадоа оваа состојба.
Еве ја отприлика и таа „случајност“, а за чудо на никого не му боде очи....10 години кога имаш апсолутна моќ и правиш состојба во која народот за пари се ќе прифати што те прави тоа ... Некако лесно ја префрлаш одговорноста кај следбениците на зајко и вицето а ги амнестираш тие на грујо и мијалкови кои 10 години 24/7 работеа да создадат услови за сегашниве глупости лесно да ги проголта народ.
Не се додуша само 10, туку од 1995 од Око Сакато ама јбг стварно е голем товарот да го носиш името Македониа. А ние покажавме секако не сме вредни па шо се нервирате.
Владе е демократ го почитува гласот на мнозинството, а не кажува сопствениот. Ама јас не сум демократ и сметам дека тој глас е крајно изманипулиран под тежок социјален инжинеринг не само последните 27 години, туку и подолго.Владе најискрен си беше![]()
Па не ми се верува дека нема да помине, досега сите закони преедавнички поминале.ајде малце да се вратиме на факти...
Еве се потврди моето броење, 66 пратеника гласале ЗА законот... не 69 како што се пласираше секаде...
е сега треба и анализа, кој се тие 3 пратеника кој освен 43 пратеника од СДСМ и 20 од албанските партии гласале ЗА ??
Работатаа е дали ако Иванов даде вето, во повтореното гласање може да дојде да не добие законот 61 глас ??
Tocno jas go pocituvam glasot na mnozinstvoto i taka treba da bide i e vo sekoja razviena demokratija. Gresis vo ona deka jas ne go kazuvam svojot stav ili deka go imam promeneto. Bas sega skoro na Mafo mu go povtoriv( koj vidi cudo nikade go nema). Site ovie nastani so se slucija i za koj nekoj tuka glumi iznenadenost im bea predoceni godini godini porano. Ne nedeli ili meseci , godini godini porano. Forumot pamti pa ko voli nek izvoli neka potrosat 5 min od vremeto, mozi ke podnaucat nesto. Vo najmala raka barem nema vaka da se razocaruvaat ili da se ponasaat kao da gi udril grom od vedro nebo.Владе е демократ го почитува гласот на мнозинството, а не кажува сопствениот.
Добро грешно се изразив. Ќе се поправам.Tocno jas go pocituvam glasot na mnozinstvoto i taka treba da bide i e vo sekoja razviena demokratija. Gresis vo ona deka jas ne go kazuvam svojot stav ili deka go imam promeneto. Bas sega skoro na Mafo mu go povtoriv( koj vidi cudo nikade go nema). Site ovie nastani so se slucija i za koj nekoj tuka glumi iznenadenost im bea predoceni godini godini porano. Ne nedeli ili meseci , godini godini porano. Forumot pamti pa ko voli nek izvoli neka potrosat 5 min od vremeto, mozi ke podnaucat nesto. Vo najmala raka barem nema vaka da se razocaruvaat ili da se ponasaat kao da gi udril grom od vedro nebo.
Добро грешно се изразив. Ќе се поправам.
Ставот на Владе произлегува од ставот на мнозинството, а не од неговото лично расудување. Може ли вака ?
Само пократко е јажето.
и дрвото е на стероиди...Само пократко е јажето.