- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.271
- Поени од реакции
- 8.388
Груевски: Новиот лидер ќе каже дали ВМРО-ДПМНЕ ќе се врати во Собранието
OK бе Грујо, ајде за твој атер, ќе кажеме - не е твоја марионета. Сам ги носи одлуките.
Многу се палиш на Грујо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Груевски: Новиот лидер ќе каже дали ВМРО-ДПМНЕ ќе се врати во Собранието
OK бе Грујо, ајде за твој атер, ќе кажеме - не е твоја марионета. Сам ги носи одлуките.
Aj важи, само за атер на сендвич-куртоните кои се грижат за моите емоции, ќе се праам дека овие единаесет години немаше ништо.Многу се палиш на Грујо
На негово место недела дена не ме гледате на форумов.
![]()
Нема збор тука , од километар се гледа дека си серџија чоек. Сигурно и од мал си бил ваков опасен сеирџијаШо да праам одвишок времеА и сеир бе Владенце, убаво ми е на душичката
![]()
Aj важи, само за атер на сендвич-куртоните кои се грижат за моите емоции, ќе се праам дека овие единаесет години немаше ништо.
Немате гајле, вашите Leave Britney Alone молби ќе бидат услишени!
Само повелајте како што милувате!
Ти уште си тука?Мислев си се сокрилВиќо, дај не се заебаај озбилна е работава ни ја земаа државава. Се арчевме по митинзи, идевме пред ДИК зимоска на ладноно, по шатори спиевме пред собрание, абе што се не напреивме дома ме немаат видено секој ден после работа во автобус и правац Скопје. Ни на синот роденден му бев ни му купив поклон. Око немам склопено чекам да ме свикаат секој момент да застанам на браникот во одбрана на идентитетот, суверенитетот и унитарноста. А овие нашиве вака не продадоа. Не може ова веќе вака.

Како ништо не се случило. Па Смилковско се случило. Имаш заборавено ?A ќе се праам дека овие единаесет години немаше ништо.
Ти уште си тука?Мислев си се сокрил![]()
Па и Македонија е пола Грција, дел Бугарија, малце Албанија фаќа и тука нешто така да јас велам да си ја пробаме среќата.ЊЕТ...Румелија е и пола Блгарија и Тракија комплет...
Реков јас, најдобро е Република Пајонија; аеродромот и автопатот ќе се сменат имиња, било какви ( најбоље Борис Трајковски пошто тој со летањето имал проблем) а автопатот може Киро Глигоров , а на Ацета на плоштад ќе му ја модифицираме косата да сличи како пајонскиот крал Аристон; се друго останува, околу Вилипче споменикот тука ќе притисне Аљи да не го чачкат грците пошто Вилипче бил илирски зет и се е решено..
а не е лошо Пајонија, пошто таа покасно влегла во кралство Македонија, така кога ќе влеземе во гЕУ Регионално ќе се поврземе со грчка Македонија, економски и културно, како сега Истра што има и хрватска и словенска и италијанска... така ќе се средат и Брендовите
Смилковско?Како ништо не се случило. Па Смилковско се случило. Имаш заборавено ?
Sto sistemot ne funkcionira za normalen narod ?Ова е јака констатација.
Еве уште една: Битно не се проституираме. Честа е битна.[DOUBLEPOST=1514284707][/DOUBLEPOST]
Ти мислиш дека системот уличарски функционира. Ама си труп. Во работните односи, постои плата, патни трошоци, трошоци за одвоен живот, за службен пат. Демек, убава им била платата, па сами нека си плаќаат. Што дискутирате кога немате познавање на нештата.
Знам бе, иначе немаше да го браниш газдата толку.Јас 11години немав никакви проблеми,
Знам бе, иначе немаше да го браниш газдата толку.