Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
пред избори партиите земаат рекет... посебно тие на власт... пред 15-на години имаше и ликвидациија на стоматолог во Гостивар за таква работа

:)[DOUBLEPOST=1503744563][/DOUBLEPOST]
Палма,Тренд сега Дежаву?Цел Аеродром пере пари.Двесте и кусур души на улица.

Сега од понедленик ќе почнувале Тетово, Арачиново, Струга, Гостивар, а прво најрано сабајле Чаир, нема лабаво држава е ова :pos:

Последно уредено:
Немојте бе кафани и перење пари у иста реченица. Аман немојте на толку спортски клубови, весници и телевизии невладини и градежни фирми.

Палма,Тренд сега Дежаву?Цел Аеродром пере пари.Двесте и кусур души на улица.

Сигурно е затворен Дежаву?И од која причина?

За Тренд и Палма кажаа што била маката.

Палма,Тренд сега Дежаву?Цел Аеродром пере пари.
Не знам за другиве, ама Палма знам дека со децении во банки носат дневен промет во суми за кои нема да веруваш колкави се, па и петпати да го намалам изност.

Не сега дали немаш против, тогаш дали си немал. Дали си напишал се се овие ВМРО бугараши, режим , мамето му ебаја на државата ама за оваа одлука рака им пуштам. Сосем на место и правилна одлука.
Стари, како прво не те ни цитирав тебе туку го цитирав троглавиот сендвич бидејќи тој се правеше паметен и викаше дека Косово го признала Македонија а не вмро. Затоа го прашував да каже, еве и ќе го тагнам @Ѓорѓи Н. и ќе го замарам додека не си ги изеде гомната.
Ти што кур се мешаш? Што е битно дали мене ми сметало или не? Ете пак ти кажувам, не ми смета не ми сметало и нема да ми смета. Ај мрш у курац и ти ебате досадниот.

Аирлија и Дежаву го затвориле после Палма и Тренд.Дојде живот и слобода во МК.
Најсериозно мислам дека треба да земеш пауза, ден - два. Си работи Дежа Ву.

ги затвараат кафичите, а ќе отвараат библиотеки. да не се пијанчат младите туку книги да читаат.

Најсериозно мислам дека треба да земеш пауза, ден - два. Си работи Дежа Ву.
Oд тoa штo се пишувa ти изведе зaклучoк декa е нaјбитнo некoј кaфич безвезе штo дoдaле плус вo листaтa?

Тoa ли е битнo мa? Декa преувеличиле?Лугетo пишувaaт декa се зaтвoриле кaфулињa a ти се фaти декa едниoт не е зaтвoрен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom