Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тафталиџе ви го посади Стевчо со згради.У Тафталиџе живеам цел живот. Доволно кажано.
Абе ја зборам за тие што живеат у Карпош, не за тебе и слични.[DOUBLEPOST=1502894859][/DOUBLEPOST]Ти според ова не си замерен и/или не знаеш зошто е @Almeida ?
Па само во Тафталиџе од цела држава населението континуирано излегува да се буни против сојузот на локалната самоуправа и урбаната мафија. Некои акции беа корисни и успеаја - спречија изградби, а некои не.Тафталиџе ви го посади Стевчо со згради.
Каде бевте да се буните?
Абе ја зборам за тие што живеат у Карпош, не за тебе и слични.
Искрено, сосема ми е сеедно ти што мислиш за мене.Исто и јас, не те сметам за партиска џукела, да не ме сфатиш погрешно.
Тука едно паркче на Букурешка, континуирано имаше протести. Карпош 4 се мобилизираа исто, не дозволија тој ДУП да пројде. Ама нема ќош кај што тој не го пикна носот. Не знам што запнал да се кандидира на избориве кога ќе изгуби ко вол.Тафталиџе ви го посади Стевчо со згради.
Каде бевте да се буните?
Искрено, сосема ми е сеедно ти што мислиш за мене.
Нема човек што живее у Карпош а да не е против ова што Стевче и го прави на општината. (знаеме кои се исклучоците од ова)
Праи нешто таму пак (на Букурешка), али демек игралиште викат било. Мислам дека не треба да се залажува стефче, никад нема да се дозволи таму зграда да бутне. Али пак, му успеа на други локации.Тука едно паркче на Букурешка, континуирано имаше протести. Карпош 4 се мобилизираа исто, не дозволија тој ДУП да пројде. Ама нема ќош кај што тој не го пикна носот. Не знам што запнал да се кандидира на избориве кога ќе изгуби ко вол.
Морам да признам дека станува збор за многу поразителна лага, за Македонија. Лажел во врска со изговор на замерка за која не ни требало да одговара, затоа што не е на место.[DOUBLEPOST=1502897821][/DOUBLEPOST]Реформаторите на ВМРО-ДПМНЕ бараат поддршка на Декларацијата за демократизацијаСтандардни Fake News![]()
Го фатиле у лага, нема што (под услов да е све тоа вистина). Тапа е.ако лаже без корист, тогаш ќе лаже и кога ќе има корист