Не бе, глеаш андроид апликација има направено за пријавување маките на народот, глеај ова гојдото од синдикато каква цицка имал лапнато, буџетска, гарант и сами не знаат колку пари се на се месечно им се собираат, мме.Ме дупиш со твитоиве на подржикоњската сељандура? WTF?
Ima pojaki batki i od Soros.....minatiot pat od strana na segašnata vlast a togaš opozicija koga imaše javna hajka protiv Kočo......odreden visok funkcioner na partijata dobil telefonski poziv od edna "nepoznata " država što ima reka Volga i posle kratkiot muabet završi javniot linčKako тоа кој знае?
Па благодарејќи на вас сега сите знаеме дека Сорос го пикна него таму со врски.
Kako toa izvrtuvam fakti, a sum citiral sto kazala ona, daj te molam objasni mi, ili sum ja glupiot tuka i izvrtuvam fakt a nea ja citiram, ili si ti glupiot, i ne si mi ja sfatil poentata.Тоа што не можеш да разбереш што кажала дотичната е друг муабет Еве го цел муабет за да не биде дека извртуваме факти
Прегледај го приврзокот 175818
P.S. ГЕМ, СЕТ, МЕЧ RIP Васиљ !!!!
I vaka citajki ja, ako spored toa sto onaa marte, dj-on, objavuva na fejsbuk i jutub, i poveketo analogno na toa sto go gledaat i citaat od nea, velat deka mentalno bolna, togas citajki ja niz godinive Joci, dobro ke e da e samo shizofrenija u prasanje.Шизофренија е ментално растројство, кое се карактеризира со дизинтеграција на мисловните процеси и на емотивната реакција. Таа најчесто се манифестира како аудитивни халуцинации, параноични или бизарни илузии или неповрзан говор и мислење, придружени со значителна социјална и професионална нарушеност. Вообичаено, првите симптоми се јавуваат во почетокот на младоста, кои траат низ целиот живот од 0.3–0.7%.
Не јa величaaт неa тие штo дo вчерa јa плукaa туку јa плукaaт тие штo дo вчерa јa величaaПревише е болно ова со Јоци. Не ја знам жената ни па ме интересира нејзиниот приватен живот и проблеми, али, којзнае кој ролеркоустер и се дешава кога гледа дека на две недели и се мења фан база што прво тврдела дека е шизофреник и неебана за денес да ја величаат во рангот на една Мирка, додека другите обратно. Ужас.
Барем досега, ниту една власт не се бореше за создавање на отворен пазар, независен приватен сектор и сл, се правеше токму спротивното дали како некој рефлекс останат од претходниот систем не знам, меѓутоа се одеше на воспоставвуање на контрола врз секој сегмент за да тоа се доживее кулминација, настрана модус операнди на функционирање на партиите, прво треба автентичен невладин сектор, ама тоа уше потешко да се дозволи.Независниот приватен сектор е една огромна непозната. Нешто околу што си ја тупат глаата и едните и другите. На последните избори тој даде глас на СДС, во 2006та даде на ВМРО. Бројките варираат плус минус, и нормално не е тоа партиско гласачко тело па да споредуваш списоци после кој гласал кој не и да тепаш со стап. Поентата е како ќе се измотивираат.
Превише беше наивно да се полагаат надежи во тоа дека државата нема да продолжи да биде број 1 вработувач во и онака умрениот пазар на труд. Не постои една дејност, ни една дејност каде што не кубурат со квалитетен кадар. Од доктори до IT преку физички работници. Економисти и правници сите тие бараат чаре у администрација. Владата мисли дека со неповратни грантови од 5000 евра ќе стимулира стартапи и ќе поттикнува претприемачи кои ќе ги тарифира после со разни казни почнувајќи од обука за ПП апарати до квалитет на воздух.
Незнам дали е рано за локалниве али ја најсреќен би бил со макс 15% излезност. Поготово ако дојде време да бираме меѓу Коце и Муки/Шилегов за Скопје.
Речи фронтмен е за некој, да одработи нешто.Kočo Angjušev vleze vo vladata da ja proturka liberizacijata na strujata, što ke dovedi do poskapuvanje na strujata na domakinstvata( toa ne go tangira) i sloboda firmite da kupuvaat struja od kade sakaat....a toj tuka gleda šansa
Нема врска такво нешто од кај ти текна сеаМислат на кантонизација.
ги кешираше преку субвенции за кози, фирми за улични осветлувања и медицински опреми и шо ли уште не. Додека не се пуштија бомбите не се ни знаеше како.Ау стварно, која суптилност ја имаше Груевски....
Паторовиот синдикален Ал Капоне имал склопено договор како менаџер во бордот на БМВ, па затоа дур цел свет крши глави на полиција на 1 мај, тој одеше на ручек со паторот "за да ги подобри работничките права во соработка со владата". Чисто се сомневам дека и у таа патетика две реченици паѓале за работниците. (ќе речев "за пи**и збореле, ама паторот не е по тоа").Не бе, глеаш андроид апликација има направено за пријавување маките на народот, глеај ова гојдото од синдикато каква цицка имал лапнато, буџетска, гарант и сами не знаат колку пари се на се месечно им се собираат, мме.
И после работнички права нема кој да бара.
Овие од Левица живи се, или се на даљинско за некој?
Муратовски имаше фаца за Џими Хофа, тимстер оригинал, инаку овој Жиката ептен им се погоди, шо со него исто без него, и за власта и за работниците. Има доста гласови во синдикалните организации, има и некоја автентичност коа ќе се каже синдикален лидер, само тоа е опасна игра ако им излезе од контрола.Паторовиот синдикален Ал Капоне имал склопено договор како менаџер во бордот на БМВ, па затоа дур цел свет крши глави на полиција на 1 мај, тој одеше на ручек со паторот "за да ги подобри работничките права во соработка со владата". Чисто се сомневам дека и у таа патетика две реченици паѓале за работниците. (ќе речев "за пи**и збореле, ама паторот не е по тоа").
И да не го забораиме и шалосаниот Муратовски, кој по истиот систем, му седеше во скут на бц, лапаше плата 1500 евра, шофер и сите салтанати.
Сите у Карпош се замерени со него и само партиски пиун може да не види зашто.Со Стевче муња за шо сте замерени, многу ми изреагира некако?.
Не знам баш тоа, секој ден ми искача шерната од тврдокорни, до вчера Марика Цанева залепена и беше да се контра, денес на шер се, уште малце кафе ќе договорат.Пoчнaa дa aпсaт зa гoстувaње пo емисии a?
Не јa величaaт неa тие штo дo вчерa јa плукaa туку јa плукaaт тие штo дo вчерa јa величaa
У Тафталиџе живеам цел живот. Доволно кажано.Со Стевче муња за шо сте замерени, многу ми изреагира некако?