Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ретардираната се закани со ликвидација на Заев.
ја колку што се сеќавам на митинзите на сдс некој носеа ковчег а не само крст ... сигурно од таму им е идејата !!!

Јас да сум како Заев би го оставил Гвујо да направи влада, чесен збор. Баш ме интересира како и со кого тоа ќе го изведи. Аљи не верувам дека би извршил политичко самоубиство, до смрт верниот војвода Тачи има само два пратеници, Беса и Села не сакаат да го видат, со кого црни Гвујо ќе направи коалиција?

И ако направи со Аљи, кому ќе му ја продаде приказната за кантонизација и федерализација? Или ќе му рече на Аљи, дај да правиме коалиција и ќути ништо не барај, бидејќи двата по затвори ќе скапеме?

Да не му си во кожата на Гвујо. Со малку среќа може и дамлaта да го удри.

Ali saka samo tenderi i nesto sitno kolku da se prestavi kako ete pak naprednavme. Na ali mu e jasno deka ova im e zadnje niv ke gi rasformiraat strancite sekako veke na nikoj ne mu ide vo prilog da se dogovara so eks teroristi. Ne se sekiraj ke se dogovorat i so ali i do dpa a ako napravat vlada ke ima i nekolku prebegani od sdsm. Polesno e od sto mislite, samo neka zavrsi prviot del na cirkusot.

Dzabe tolku odolgovlekuvanje, isto ke bese i pred godina dena da bea izborite.

Абе икони носат ли овие? Ништо не праиме без икони. Дај нека пратат некого да ги земе иконите од дома. :pos:

Јако слабо тој ти е да не виде и гаќе какви носи [emoji23]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

the disease caused by an uncontrolled division of abnormal cells in a part of the body.
"he's got cancer"

a malignant growth or tumor resulting from the division of abnormal cells.
plural noun: cancers
"most skin cancers are curable"
synonyms: malignant growth, cancerous growth, tumor, malignancy;

Реков и лани кога даде оставка во јануари и сеуште мислам дека ќе биде така. Груевски никогаш веќе нема да биде Премиер на Македонија.

Елекот на Вилипче и бундата на Божиновска поскапи од цела багра собрана онаму ама битно им викаат издржете Македонци :facepalm:

Јас мислам дека врвот беше кај Огнен на 24вести кога го повика тој подржувачот на криминалците на емисијата во Скопје и овај му враќа "немам пари да дојдам"..готово врв..немам повеќе зборови тука.

the disease caused by an uncontrolled division of abnormal cells in a part of the body.
"he's got cancer"

a malignant growth or tumor resulting from the division of abnormal cells.
plural noun: cancers
"most skin cancers are curable"
synonyms: malignant growth, cancerous growth, tumor, malignancy;
Е с'г ме поеба браво [emoji23]
Да сам поблизу петку ке ти напишеше на руку [emoji23]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Дронов на тв нова у гз на оној уредникот да му го напикаат, и комотно нека го пуштат да работи ....
поиритантен од сектава вечер е дронов, пола Скопје го слуша како умара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom