Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
hehe braD jakoСДСМ јадни голи фарбасва [emoji23]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hehe braD jakoСДСМ јадни голи фарбасва [emoji23]
Дај наведи пример на туј пропаганду..
Јако слабо тој ти е да не виде и гаќе какви носи [emoji23]hehe braD jako
ја колку што се сеќавам на митинзите на сдс некој носеа ковчег а не само крст ... сигурно од таму им е идејата !!!Ретардираната се закани со ликвидација на Заев.
Не бе озбиљан сам наведи пример на пропаганду...Сега или се заебаваш или вчера си роден.
Јас да сум како Заев би го оставил Гвујо да направи влада, чесен збор. Баш ме интересира како и со кого тоа ќе го изведи. Аљи не верувам дека би извршил политичко самоубиство, до смрт верниот војвода Тачи има само два пратеници, Беса и Села не сакаат да го видат, со кого црни Гвујо ќе направи коалиција?
И ако направи со Аљи, кому ќе му ја продаде приказната за кантонизација и федерализација? Или ќе му рече на Аљи, дај да правиме коалиција и ќути ништо не барај, бидејќи двата по затвори ќе скапеме?
Да не му си во кожата на Гвујо. Со малку среќа може и дамлaта да го удри.
Јако слабо тој ти е да не виде и гаќе какви носи [emoji23]
Сг и иконе ли ти сметав [emoji23]Абе икони носат ли овие? Ништо не праиме без икони. Дај нека пратат некого да ги земе иконите од дома.![]()
Xpander, не си правник така? Кривичен законик си го читал?ја колку што се сеќавам на митинзите на сдс некој носеа ковчег а не само крст ... сигурно од таму им е идејата !!!
Елекот на Вилипче и бундата на Божиновска поскапи од цела багра собрана онаму ама битно им викаат издржете Македонци![]()
Грујо ти си наша икона!!Абе икони носат ли овие? Ништо не праиме без икони. Дај нека пратат некого да ги земе иконите од дома.![]()
Е с'г ме поеба браво [emoji23]the disease caused by an uncontrolled division of abnormal cells in a part of the body.
"he's got cancer"
a malignant growth or tumor resulting from the division of abnormal cells.
plural noun: cancers
"most skin cancers are curable"
synonyms: malignant growth, cancerous growth, tumor, malignancy;