Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Што мислите, за колку илјади евра месечна плата се дерат говедата пред ДИК (тие коишто се качуваат на бина, другите се само грлати овци)??
За исто онолко колко што бева платени молери овија две године...
Бууу с'г ке се плашимо ли [emoji23]
Не одлучуе Беса или Чаир него ДИК видиш како се СДСМ секира у Албански средине имало неправилности [emoji23]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Јас да сум како Заев би го оставил Гвујо да направи влада, чесен збор. Баш ме интересира како и со кого тоа ќе го изведи. Аљи не верувам дека би извршил политичко самоубиство, до смрт верниот војвода Тачи има само два пратеници, Беса и Села не сакаат да го видат, со кого црни Гвујо ќе направи коалиција?

И ако направи со Аљи, кому ќе му ја продаде приказната за кантонизација и федерализација? Или ќе му рече на Аљи, дај да правиме коалиција и ќути ништо не барај, бидејќи двата по затвори ќе скапеме?

Да не му си во кожата на Гвујо. Со малку среќа може и дамлaта да го удри.

Последно уредено:
??

Доизрази се, на што мислиш конкретно?
Јас се изразив во стилот на вашето изразување и вие добро ме разбравте.
Зошто меѓу себе се навредувате нарекувајќи се глупаци, простаци, идиоти, болни?? За кого??? За воловите кои се дерат од бина и ве буцкаат да се тепате за тоа кој од нив да краде милиони и да зема илјади евра плата??

Јас да сум како Заев би го оставил Гвујо да направи влада, чесен збор. Баш ме интересира како и со кого тоа ќе го изведи. Аљи не верувам дека би извршил политичко самоубиство, до смрт верниот војвода Тачи има само два пратеници, Беса и Села не сакаат да го видат, со кого црни Гвујо ќе направи коалиција?

И ако направи со Аљи, кому ќе му ја продаде приказната за кантонизација и федерализација? Или ќе му рече на Аљи, дај да правиме коалиција и ќути ништо не барај, бидејќи двата по затвори ќе скапеме?

Да не му си во кожата на Гвујо. Со малку среќа може и дамалта да го удри.
Jas mislam I na Ali ne mu e lesno.

Да не му си во кожата на Гвујо. Со малку среќа може и дамалта да го удри.
Како да пушти к'д кажа дека ако изгуби треба оставку да даде [emoji23]

https://youtu.be/RmMhR-fESbE

Немам јас никаква допирна точка со луѓе кои бранат криминалци и не сакам да бидам пристоен спрема нив. Тие за мене не се луѓе, или како што викаше еден член тука "ти не си мојот народ", епа така и овие не се мојот народ.
Дали Заев не е криминалец???

.. Аљи не верувам дека би извршил политичко самоубиство...
Аљи се залага победничките партии на македонците и албанците да формираат влада. Со години тоа го повторуваат.

Уфф што интересно ќе беше да се објави атомската бомба за Монструм. Тек тогаш ќе се нокаутираа вмровците.

Владе, ситна душа си ти чиче, а ситните души имаат секакви претпоставки. Иди провоцирај го пуно со слики од 2001, може ќе ти дадат сникерс некаков утре.

.
Не бе сериозно ти велам, ке ви ја земат победата пред нос. Џабе се ке ви биди. После пак само форумот ке ви остани.

Уфф што интересно ќе беше да се објави атомската бомба за Монструм. Тек тогаш ќе се нокаутираа вмровците.
Ти си ја слушнал ли? Ако да.. сподели со нас.

Што је баби мило то јој се снило [emoji23]
Како ке пушти бомби нели се у СЈО..

STO bomba ke bese taa, nikako da eksplodira.

Двајцава албанци гинат за дпмне во ДИК а овие надвор урлаат мртов шипо Добар шипо.

Изгледа со мртов албанец добар албанец ги повикуваат Дуи во коалција. :aplauz::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom