Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
@kano - Иако зборот "куртон" не го сметам за директна навреда, сепак неговото континуирано користење остава впечаток дека провоцираш без никаква потреба.
@Almeida - Истото и за тебе важи друже.

Значи сите коментари и реплики можете да ги поентирате без провоцирање и навреди.

Благодарам.

Normalno nikola. Tipot napravi profil strikno za propagira ovde. Ko kurton za edna upotreba e. Zatoa i taka go oslovuam. Nema tuka nisto navredlivo, toa si e.

Da sakam da go vregam mozam mnogu posocno, a moze i on, privatno na pola forum im prati ton poraki.

Последно уредено од модератор:
Normalno nikola. Tipot napravi profil strikno za propagira ovde. Ko kurton za edna upotreba e. Zatoa i taka go oslovuam. Nema tuka nisto navredlivo, toa si e.

Da sakam da go vregam mozam mnogu posocno, a moze i on, privatno na pola forum im prati ton poraki.
Ја следам ситуацијава и затоа реагирам превентивно. Нит сакам да казнувам, уште помалку да банирам.
Се надевам самите ќе го надмините овај (вокабуларен) проблем.

Последно уредено:
@kano - Иако зборот "куртон" не го сметам за директна навреда, сепак неговото континуирано користење ствара впечаток дека провоцираш без никаква потреба.

Значи сите коментари и реплики можете да ги поентирате без провоцирање и навреди.

Благодарам.
Никола на истава страна лицето MDI два три пати обраќајки се кон мене употребува зборови како глуп, се правиш глуп, ебати предавниците. Дали на овие зборови може да реплицирам со се правиш будала, доста се будалиш, си правиш бајрам на умот, ебати продадените?

Никола на истава страна лицето MDI два три пати обраќајки се кон мене употребува зборови како глуп, се правиш глуп, ебати предавниците. Дали на овие зборови може да реплицирам со се правиш будала, доста се будалиш, си правиш бајрам на умот, ебати продадените?
Па предавници сте бе што се навредуваш. Човек што брани и гласа за криминалци што е? Патриот да не е. :pos:

Tвој е изборот бе друже. Мој предлог е секогаш да се пријавуваат проблематичните мислења и тоа да го решаваме разумно.
Сакам да се дискутира, сакам да има жар на темата... и знам дека тоа е возможно без употреба на ниски и недолични коментари.

Па предавници сте бе што се навредуваш. Човек што брани и гласа за криминалци што е? Патриот да не е. :pos:
Криминалац е лице за кое има правосилна судска пресуда. Имаш нешто такво да потврдиш или па бош муабет.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Па и јас истото го мислам за тебе. И што, сега треба постојано да ти кажувам оти мислам дека си куртон? Нема потреба. Личните мислења за членовите треба да ги оставиме, да се фокусираме на дискутирање.

Па нели Грујо под притисок од Америка ги ослободил терористите? Тоа значи е под притисок, а тоа на Сдсм е предавство.

A sto trebase da napravi? Se znae koj gi branese teroristite[DOUBLEPOST=1481817909][/DOUBLEPOST]
Американците се добри сега? Кои се тие странски интереси кои секогаш се контра нашите?

Super se, za niv. Si go rabotat cel svet. Tuka gi slusame ko bogovi.

Naftovodot e eden, sirenje na kineskite i ruskite interesi itn...

@kano - Иако зборот "куртон" не го сметам за директна навреда, сепак неговото континуирано користење ствара впечаток дека провоцираш без никаква потреба.

Благодарам.
Зборот беше во етер ре-лансиран од латас, кој сам се нарече себе куртон. Сега ова некреативно исфрустрирано .... го користи на секој мој пост со цитат и со куп други навреди. Во конфликт е со уште неколку луѓе на темиве. Пишува во нашава временска зона очигледно и лажно се претставува, затоа што #реално да лежиш со коктел на некоја плажа на 15000км од овде, ќе те боли тасе за дневна политика, а не вака да се тресеш у 4 саат сабајле по сиднејско време дека некој напишал нешто лошо за мијалков.
Ама еве не навлегувам - тоа каков мизерен живот има во Карбинци или Австралија е негов проблем и не сме ние должни да трпиме агитации и провокации заради некои негови патолошки амбиции. Поздравувам либерален принцип на решавање на проблемите, ама мислам дека само го охрабруваш вака да си ја тера песната.

Па и јас истото го мислам за тебе. И што, сега треба постојано да ти кажувам оти мислам дека си куртон? Нема потреба. Личните мислења за членовите треба да ги оставиме, да се фокусираме на дискутирање.

Jas sum tuka mnogu podolgo i ne pisuvam samo na ovie temi. Edvaj cekam da zavrsi cirkusot I forumot da si se vrati u normala. Inace do tebe e, misli/pisuvaj sto sakas, ne se potresuvam jas na zborovi.

A sto trebase da napravi? Se znae koj gi branese teroristite[DOUBLEPOST=1481817909][/DOUBLEPOST]

Епа и ова на Заев е под притисок, сфати го така, нели? Не мора одма да викаш дека Заев така сака. :)
Криминалац е лице за кое има правосилна судска пресуда. Имаш нешто такво да потврдиш или па бош муабет.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ај бе одеби со тие бош муабети, ете има обвиненија поднесено, има снимки кои се потврдени дека се вистинити. Ти ако си глуп не верувај. Докази ќе ми бара лудак.

Nekolku raboti se potrebni
1.nepristrasna pravna razresnica
2.resavanje na sporot za imeto i vleguvanje no nato.
3.stop na onoj intraetnicki ili meguetnicki govor na omraza...pleminja da bea partiite pozivilizirani ke bea.

Problemot denes vo drzavata e sto site problemi se butaat pod tepih,ni eden problem ne se reshava tuku se sozdavaat novi.
Isto e i so etiketiranjeto ako ne si so nas ondak si protiv nas i si na nasha crna lista...pleminja.
Samo se plasam deka eu ke digne race od nas ke potoneme tolku dlaboko ko Palestina ke staneme..

Наш интерес е ширење на руските и кинеските интереси?Прв пат слушам или пак е ова твое субјективно видување? Ниедна партија не спомнала такво нешто него заложби за НАТО и ЕУ.

Викаш супер се за нив, а претходно викаш дека не признале под уставно (ко Унгарија вчера). Не требаше да не признаат?

Зборот беше во етер ре-лансиран од латас, кој сам се нарече себе куртон. Сега ова некреативно исфрустрирано .... го користи на секој мој пост со цитат и со куп други навреди. Во конфликт е со уште неколку луѓе на темиве. Пишува во нашава временска зона очигледно и лажно се претставува, затоа што #реално да лежиш со коктел на некоја плажа на 15000км од овде, ќе те боли тасе за дневна политика, а не вака да се тресеш у 4 саат сабајле по сиднејско време дека некој напишал нешто лошо за мијалков.
Ама еве не навлегувам - тоа каков мизерен живот има во Карбинци или Австралија е негов проблем и не сме ние должни да трпиме агитации и провокации заради некои негови патолошки амбиции. Поздравувам либерален принцип на решавање на проблемите, ама мислам дека само го охрабруваш вака да си ја тера песната.

Kurtone ni latas ni matas ne me intersira. Si pravis filmovi i ne trpis diskusija. Jades gomna i ovde i so privatni poraki. Idi leci se nad 100 privatni poraki imas prateno kade samo pcues. Stabski amebi go sjebuvaat forumot ova vazi za dvete strani. Ne me citiraj, ne me spominjaj, ne mi dosagaj u pvt i nema da go pravam ni jas istoto sekako so kurtoni ne vredi da se gubi vreme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom