Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа и ова на Заев е под притисок, сфати го така, нели? Не мора одма да викаш дека Заев така сака. :)

Ај бе одеби со тие бош муабети, ете има обвиненија поднесено, има снимки кои се потврдени дека се вистинити. Ти ако си глуп не верувај. Докази ќе ми бара лудак.
А бе ја дали сам глуп или не тој е друга работа нешто си много нервозан..

Има снимки али нема правосилна пресуда по устав свако лице е невино док не се донесе правосилна судска пресуда..
Или и тија што га правиле устав су глупи а ти си паметан [emoji23]
Да га мењамо устав за свако лице за кое постоив телефонски разговори е криминалец и виновен без судска постапка што викаш? [emoji23]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Епа и ова на Заев е под притисок, сфати го така, нели? Не мора одма да викаш дека Заев така сака. :)

Ај бе одеби со тие бош муабети, ете има обвиненија поднесено, има снимки кои се потврдени дека се вистинити. Ти ако си глуп не верувај. Докази ќе ми бара лудак.

Pod pritisok e da ide kaj sipcite u svajcarija i da vetuva gluposti? Da tepaa jas nemase da imam protiv da pravat koalicija so dui ili bilo koj, toa si e nivno pravo.[DOUBLEPOST=1481819715][/DOUBLEPOST]
Наш интерес е ширење на руските и кинеските интереси?Прв пат слушам или пак е ова твое субјективно видување? Ниедна партија не спомнала такво нешто него заложби за НАТО и ЕУ.

Викаш супер се за нив, а претходно викаш дека не признале под уставно (ко Унгарија вчера). Не требаше да не признаат?

Nasi interesi se sovpadna so ruski I kineski vo momenov. Ke invesiraa vo nasa infrastruktura od koja ke imavme kjar. Nato i eu nema vrska so ova.

Priznavanjeto treba da e sosema normalna rabota. Kaj nas ne e radi problem sozdaden od sdsm so fyrom, se sekavas privremenoto ime sto trebase najveke mesec dva da figurira.

Последно уредено:
Kurtone ni latas ni matas ne me intersira. Si pravis filmovi i ne trpis diskusija. Jades gomna i ovde i so privatni poraki. Idi leci se nad 100 privatni poraki imas prateno kade samo pcues. Stabski amebi go sjebuvaat forumot ova vazi za dvete strani. Ne me citiraj, ne me spominjaj, ne mi dosagaj u pvt i nema da go pravam ni jas istoto sekako so kurtoni ne vredi da se gubi vreme.
Глеај, во Сиднеј сега е 3:44 наутро, а ти немаш сон заради ДИК, па навредуваш овде.
Еве и ова може да се земе како параметар како од страната на „бранителите“ на режимот се практикува бранењето. Вака и ѓорчев вчера се закануваше со „народот немал трпение“, „сме си играле со трпението на народот“....
Добро ќе беше со некој аргумент да излезеше во темава.
Може треба некако да ти помогнеме од форумов овде.

Овакви циркуси одамна не сам гледаја [emoji23]

Potpisot na Fatime ke resava za toa koj ke bide premier. Ova ke bide dobar naslov vo ucebnicite za 20-30 godini.
Ne Ivanov, Fatime ke go dade mandatot.:pos:

мислам дека треба да пратат експерти од ФБИ и Ериксон.

Куде Фатиме ново правило една лична карта за повеќе лица [emoji23] а чусте ли га онога буздована куде прети [emoji23]

Чекајте другари јас ништо не следам и не пратам избегнувам кажетеми ќе има ли промени во мандатите ? Како изгледа работава

Викаш супер се за нив, а претходно викаш дека не признале под уставно (ко Унгарија вчера). Не требаше да не признаат?

:pos::pos::pos::pos:

Mnogu apsurden stana zivotov vo drzavata.
Zona sumraka - dve paralelni realnosti, dva razlicni tajmfrejma.
Ne ja gledam ni celta vekje za debata so vmrovcite, ocigledno e deka nemozes nisto nikomu na niv da dokazes.. Si imate paralelen svet od nas, realnost totalno sprotivna.

orcs_-_two_towers.png

Собир пред ДИК на небањатите.

Да ти е кеиф да живееш во државава со вакви совесни г(д)омнари што стално кога дпне е у срања, они "спонтано" одат да ја бранат државата пред соодветната институција.
Ноќва ќе било -10, се надевам помодрени по дома дека ќе си отидат "правдољубививе" орки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom