или некој од тие од ДПМНЕ што стоеја ги пишале отсатни или не биле во салата некој од БЕСА ??Стварно ова не го размислив.... 117 присутни 40 од ДПМНЕ не гласале... од каде 80? Им се промакнало во режијата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
или некој од тие од ДПМНЕ што стоеја ги пишале отсатни или не биле во салата некој од БЕСА ??Стварно ова не го размислив.... 117 присутни 40 од ДПМНЕ не гласале... од каде 80? Им се промакнало во режијата...
Ima uste za zakoni, red i pravo i zosto bi trebalo da gi razbiras nekoj raboti malce poveke od drugite ama treba da narusam privatnost a i cisto se somenvam deka ne se seti sam na sto mislev.
Aко требаше ќе обезбедеше.до пред 20-на дена и зајко кажуваше дека треба 81....
Друга е работата, зошто немаше званично колку биле присатни, колку ЗА колку против ???
ако биле присатни 117, како пак 80 имаа за когга само 8 од ДПМНЕ гласаа ЗА ???
Да не гласал АМДИ со 2 раце ??
Тука си грешка, напротив Мицко се дистанцирал од Гвујо затоа и ги исклучил 7 пратеници од партија и во моментот спадна „ ДПМНП “ со пратениците во Собранието, да не беше дистанциран не ќе ги исклучил истите и ќе барале по секоја цена причината на нивното спротивно гласање од партијата која ја преставувале и за која биле избрани како пратеници во Парламентот. Така Мицко „ни мачка очи“ дека патриотски изреагирал, а всушност им направил услуга на владејачката партија понатаму да си располага со нивните гласови за 2/3 гласање! Да беше како треба, Мицко ќе ги исклучел сите „затворени политички“ членови од партијата пред гласањето, за да не би се злоупотребило нивната докажана-недокажана ситуација за гласање под притисок, токму како што и беше случајот! Затоа треба длабоко да се „гледа“ како Мицко делува, а не како „зборува“!Tркало, не 7, 17 да требаа, 17 ќе гласаа. Сега новата мантра на пропагандниот ценатр на ДПМНП е не е партијата крива, криви се поединци. Ама умре пустото, не поминува повеќе. На следните избори со Мицко на чело, на кого не му успеа да се дистанцира од Гвујо ќе спадне ДПМНП на 25 пратеници.
точен е муабетов, и 200 да им требаа ќе извадеа, само не ми е јасно што ти е смешно, што тука те прави толку весел.Да требаше 81 пратеник ќе обезбедеа толку, ама не требаше.![]()
Ne go napisav toa deka ne treba da pisuvas za red i poredok tuku ne bi trebalo da tresis zeleni. A i da sum go napisal toa vo brzanje bilo, guzva pred golot, vo sekoj slucaj na ova mislev, na glupostite i zelenite. Za narusuvanje privatnost uzivaj, ako sfati sfati ako ne bidi zdrav i ziv. Nema potreba od toa.Navistina ne znam. Slobodno narusi mi privatnost i kazi mi zosto jas ne bi trebalo da zboruvam za red i poredok.
Стварно ова не го размислив.... 117 присутни 40 од ДПМНЕ не гласале... од каде 80? Им се промакнало во режијата...
значи сите што беа за беа тука, но зошто на таблата што ја прикажуваат по медиуми не пишува 37 против ??? тоа праи смутовиAко требаше ќе обезбедеше.
117 присутни - еден отсутен, а две будали не ставаат картички
39 се редат до ѕид - оние двајца кои не ставаат картички = 37
80 гласаат ЗА
117-37 = 80
како бе така ваков факт да би се промакне, брзо кажете му на Мицковски одма да прогласат за неважечко гласањето
иначе сериозно сега, ги читаа на глас у собрание сите што гласале за да и за не
никаква тајна нема точно се знае кој и за што гласал
Sent from my iPhone using Tapatalk
ДПМНЕ сега ќе се дели на три дела, т.е. првите два ќе бидат од членството на партијата и носители на функции.
Третата партија која реално нема да биде фракција на ДПМНЕ, туку нова партија, ќе биде најопасна за ВМРО.
Таа ќе биде составена од вистински патриоти, потоа тука ќе се приклучат и фашисти и нацисти, и плус мнозинствотот ќе бидат неопределени.
Таа ќе биде екстремна десница, пандан на Левица. И ќе бидат исто толку конфузни и хаотични како Левица, заради мешаниот состав на партијата која ќе има една цел враќање на името Македонија.
Кој ќе ја застапува таа трета патриотска страна?
значи сите што беа за беа тука, но зошто на таблата што ја прикажуваат по медиуми не пишува 37 против ??? тоа праи смутови
Тоа воопшто не е релевантно во моментов, моето прашање беше реторичко..како бе така ваков факт да би се промакне, брзо кажете му на Мицковски одма да прогласат за неважечко гласањето
иначе сериозно сега, ги читаа на глас у собрание сите што гласале за да и за не
никаква тајна нема точно се знае кој и за што гласал
Sent from my iPhone using Tapatalk