V
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ќе излезат на референдум сите малцинства и хард кор од шарените сендвичи - македонци и ќе има излезеност до кај 500 000 со 95% - ЗА. Па ќе кажат ете се консултиравме со народот тие се за промена на името и ќе направи меѓународната притисок да помине тоа во собрание бидејќи народот така одлучил. И така 400 000 малцинства и 50-100 000 македонци ќе им го сменат името на мнозинството.
Абе не се замарај со косоварите. Мина тоа време коа као стока ги влечеа да гласаат. И тоа е издишан балон. Села повика на бојкот а тоа се минимум 50000 гласа. Катастрофа е зајко. Уживај и не се нервирај за референдумот.Ќе видиме колку косовари имат 2државјнство тек сега.Не ме чуди и заебот што е толку сигурен за референдумот.Испадна најгадно копиле од политичар.[DOUBLEPOST=1532982427][/DOUBLEPOST]
ПрЦ !![]()
Што ти дава комфор да си помислиш дека нема со такви средства да направат ненадоместлива штета на државава ? Без разлика на тоа каква казна би ги следела понатаму ....
Кои црни институции ?
АРМ е` институција, Државен завод за статистика е` институција, Централен Регистар е` институција - овие ќе одлучуваат како ќе се вика државата ?
Единствен начин да се смени уставното име на државата е` со двотретинско мнозинство во Собранието - единствената законодавна и уставотворна институција во Македонија.
Абе не се замарај со косоварите. Мина тоа време коа као стока ги влечеа да гласаат. И тоа е издишан балон. Села повика на бојкот а тоа се минимум 50000 гласа. Катастрофа е зајко. Уживај и не се нервирај за референдумот.
Јас затоа сакав да се вратат на власт, да се потсети народот каква стока се. Ама цената е преголема, за жал.Кога Грујо водеше хајка против сдс, јас ги бранев, не од што многу ги сакав, или од што мислев дека се добри, туку од себични причини. Мислев дека за сите нас, за државата, за македонскиот народ е подобро да ги има, одколку да ги нема... Не им требаше многу да ме натераат да се покајам што сум ги бранел. Да ги уништеше грујо, можеби ќе се појавеше некоја алтернатива која ќе и ги замрсеше сметките на фамилијата, можеби и ќе потоневме во уште поголема автократија, ама немаше да доживееме вакво мочање, понижување, уништување на македонската национална свест, и нејзино сведување на ниво на ромската. Воа гомнариве се измочаа и се испосраа на се, ама буквално на се. Тешка чергараана, Амди Бајрам е господин за воа шарениве гомнари. Да им ебам тоа мршите смрдени, неспособни, алчни, покварени, чергарски, мазохостички, да им ебам.
Oti pregolema ? Patem receno narodot barem tie postarata generacija poprilicno mnogu dobro se sekjavaa sto i koj se SDSM. Ama kako velat porastose pilci pojebose koke, taka i ovaa nasa napredna , nacitana, prosetana, prosvetlena i pred se izbanjata mladina koja ete mislese deka mozokot niz usi im teci oti zavrsile nekoj fakultet, porabotile malce kako kelneri, sobarki ili sto i da rabotele kako studenti vo stranstvo pa kao gospod za madinja go fatile i ja otkrile amerika ispadnaja ne tolku nacitani, prosetani, pametni, prosvetleni, da ne recam epten glupi ispdanaja. Tragedijata da bidi pogolema po 10 godini od sega ili taka nesto ke ispadnat nekoj novi klinci koi isto taka ke se smetaat za epten pametni kako ovie sega a vsusnost vistinata i sami si ja gledaat samo egoto do oblaci i taka.Јас затоа сакав да се вратат на власт, да се потсети народот каква стока се. Ама цената е преголема, за жал.
Грујо врати се, ај ако не вмро да го вратиме, сендвичи се изрази на личности кои имаат ниско интелектуално ниво односно повторуваат она што ќе им се рече во штаб во ситуација кога немаат што друго да кажат во своја одбрана. Затоа почнаа да се отвараат центри за лица со посебни потреби (гласачкото тело на сдсш), ќе треба истите да се сместат некаде после катастрофалниот пораз на референдум и наредни избори.грујо врати се простено ти е се
Лидери е зборот.Зарем не е добро Грујо пак да го вратиме. Еве овие за година дена ја уништија државата, се што се правело растурија, а баш бевме на добар пат да станеме водечка сила во регионот.
Зарем не е добро Грујо пак да го вратиме. Еве овие за година дена ја уништија државата, се што се правело растурија, а баш бевме на добар пат да станеме водечка сила во регионот.
Ај без да го спомнете грујо, набројте што направија ...Лидери е зборот.
За некои битни категории, според Дуинг Бизнис, бевме лидери во светот и пошироко.
а сега...![]()