Случки од студентскиот живот

• Креатор на темата Креатор на темата Demetriuss
  • Време на започнување Време на започнување

во кој студенски сте живееле ???

• Стив

Гласови: 9 33,3%
  • Пелагонија

Гласови: 8 29,6%
  • Гоце

Гласови: 8 29,6%
  • Кузман

Гласови: 2 7,4%
  • Медицинар

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето ќе се затвори: .
Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
мене ми се имаат случено многу случки од студенски домови бидејки живеев 3 години таму .. еве една случка од мене иако ви е познато за каква дискусија станува збор ... една вечер собирам девојка од тоа студенското диско мојот цимер имаше телевизор лап топ и свашта во собата а мојот кревет не беше ни среден во 3 саат вечерта кога дојдов со неа .. оваа влегува и ме прашува кој е мој кревет а јас нормално на цимерот (ако и кажам дека е мој креветот што беше стварно мој можеше да избега ) тој спиеше таа вечер кај неговата девојка и не беше у соба а сабајле знам дека е на работа у рамстор и си викам нема да си дојде вечерта ... беше што беше и нешто чука на врата у 6 саат сабајле (цимерот заборавил нешто) ... не гледа на неговиот кревет поцрвене цел а јас ништо не проговорив испадна и тоа ... јас одма заминав на факултет и кога се вратив гледам сменил чаршав кебе све уште креветот не го сменил се каравме пола саат и пак по старо (живееевме ) :) .. . ми се имаат дешавано многу работи таму ме мрзи да пишувам ова е само мала работа од случките кои ми се имаат случено ... ДА ОСТАВИ МАЛКУ И ЗА ВАС ПРИЈАТЕЛИ ПА АЈДЕ ПОВЕЛЕТЕ :D

Во Гоце колку пати пијан после журка ги имам грешавано вецињата и имам во тушевите мочано. Дури да се свестам кај мочам, веќе касно е... (btw, зборувам за оние блокови кај што се заеднички вецињата, на спрат)

Што не почна со некоја голема работа???
пиши ти па јас ке се надоврзам .. таа ми дојде на прва не ми текнува многу се
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 18:09 ---
Што не почна со некоја голема работа???
пиши ти па јас ке се надоврзам .. таа ми дојде на прва не ми текнува многу се
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 18:11 ---
Во Гоце колку пати пијан после журка ги имам грешавано вецињата и имам во тушевите мочано. Дури да се свестам кај мочам, веќе касно е... (btw, зборувам за оние блокови кај што се заеднички вецињата, на спрат)
да да тоа е
да да тоа е у а и б таму се заеднички ... јас имам начекано еден се сереше по туш јас требаше да се мијам нози го теравме со цимерот да ги изеде ама накрајот го собра со палтото :)))

Ја често пати одам кај сите овие,многу ретко во Медицинар.Летата таму ги поминувам и имам спиено многу пати кај другари таму и братучеди од Берово и нависина е лудница.
Глупост која шо ми се случила....па нема нешо псоебно освен некои детски пијандурски работи на пр : Бевме во диското во Гоце и се изопивме ја братучед ми и двајца другари.Цимерот на братучед ми си беше купил хрчак...односно морско прасе.Нешто не спопала да лудуваме,го обоивме прасето со спреј за коса(виолетова),со гел му напраивме фризура незнам како сме правеле скроз пијани,и го стаивме в чантата на една девојка од Гевгелија шо го одби цимерот и тој отиде да и каже дека некој и тарашкал низ чантата,таа не поверува но после тоа се сврте отиде и коа отвори внатре еден писок ко екна низ диското и прасето го снема.незнаевме кај е

Ја често пати одам кај сите овие,многу ретко во Медицинар.Летата таму ги поминувам и имам спиено многу пати кај другари таму и братучеди од Берово и нависина е лудница.
Глупост која шо ми се случила....па нема нешо псоебно освен некои детски пијандурски работи на пр : Бевме во диското во Гоце и се изопивме ја братучед ми и двајца другари.Цимерот на братучед ми си беше купил хрчак...односно морско прасе.Нешто не спопала да лудуваме,го обоивме прасето со спреј за коса(виолетова),со гел му напраивме фризура незнам како сме правеле скроз пијани,и го стаивме в чантата на една девојка од Гевгелија шо го одби цимерот и тој отиде да и каже дека некој и тарашкал низ чантата,таа не поверува но после тоа се сврте отиде и коа отвори внатре еден писок ко екна низ диското и прасето го снема.незнаевме кај е
ХАХАХАХ ДОБРО Е БРАТ ИЗГЛЕДА СТЕ СЕ ПОГОДИЛЕ ПРЕД КОЛОКВИУМСКА ОТИ У ГОЦЕ ЖИВЕЕВ 3 ГОД И ДА СЕ ДЕРАМ И ДА ПИСКАМ ГЛАС НЕ СЕ СЛУША ... НАЈКРИВО МИ Е ТОА ШТО ДЕВОЈЧЕТО ВИ ГО ЗАГУБИЛО ПРАСЕТО ХАХАХАХ ПОЗЗ

Уште седам во студентски, седам веќе 3 години. немам време сега да почнувам утре на раат ќе и напишам случки кои само во студентски се случуваат. Кој нема поседено во студентски дом не знае што е студентски живот- верувајте му на дедо

Jас моментално седам у студентски дом во штип ( намерно мала , бидејќи местово е ужас ) и дефинитивно нема ништо посебно , и да сакаш да прочиташ 2 страни од некоја книга , ќе ти требаат онакви тампони , што жените си ги ставаат меѓу нозе кога имаат ... Ништо посебно по мене, приватно , станче , куќа ... РАЈ ! :)

Прва случка која ми текна онака рандом, една есенска вечер ни се приигра пинг понг,единствено нешто шо имавме поврзано со пинг понг беше пингпонгарско топче. Најдовме две тетратки со дебели корици, ја извадовме вратата од ментеше, ја поставивме хоризонтално на неколку столчиња, на средина наместивме крпи(џоа мрежа) и така среќно си игравме до раните утрински часови.
Утре повеќе :D

Jас моментално седам у студентски дом во штип ( намерно мала , бидејќи местово е ужас ) и дефинитивно нема ништо посебно , и да сакаш да прочиташ 2 страни од некоја книга , ќе ти требаат онакви тампони , што жените си ги ставаат меѓу нозе кога имаат ... Ништо посебно по мене, приватно , станче , куќа ... РАЈ ! :)

Па зошто го пишуваш Штип со мала, земи станче или куќа у Штип, не е крив цел град оти студентскио е срање

Па ако гледаш по студентските и скопје е скопје

Ако си сместен во студентскиов кај стадионот - сочувствувам со тебе....

Па зошто го пишуваш Штип со мала, земи станче или куќа у Штип, не е крив цел град оти студентскио е срање

Локал патриотизам не чини. Народот во Штип е одличен, посебно девојчињата, оригиналните, не иселеничките-студентки, ама градот е најгрдото нешто што легитимно смее да се нарече град. Грдило. Едни тротоари немате не пак убави куќи и градби. Све пред распаѓање. И не се вреѓај, Струмица може има 30 метра убав центар или палми или курци палци, народот е сељачки. Прилеп немаат дворови, ниви им се трансфоримрани, скопјаништа се педерчиња, и тоа е тоа. :)

А?

Моментално у Штип се граде може најубавата станбена зграда у МАКЕДОНИЈА...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom