- Член од
- 7 февруари 2013
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 15
мене ми се имаат случено многу случки од студенски домови бидејки живеев 3 години таму .. еве една случка од мене иако ви е познато за каква дискусија станува збор ... една вечер собирам девојка од тоа студенското диско мојот цимер имаше телевизор лап топ и свашта во собата а мојот кревет не беше ни среден во 3 саат вечерта кога дојдов со неа .. оваа влегува и ме прашува кој е мој кревет а јас нормално на цимерот (ако и кажам дека е мој креветот што беше стварно мој можеше да избега ) тој спиеше таа вечер кај неговата девојка и не беше у соба а сабајле знам дека е на работа у рамстор и си викам нема да си дојде вечерта ... беше што беше и нешто чука на врата у 6 саат сабајле (цимерот заборавил нешто) ... не гледа на неговиот кревет поцрвене цел а јас ништо не проговорив испадна и тоа ... јас одма заминав на факултет и кога се вратив гледам сменил чаршав кебе све уште креветот не го сменил се каравме пола саат и пак по старо (живееевме )
.. . ми се имаат дешавано многу работи таму ме мрзи да пишувам ова е само мала работа од случките кои ми се имаат случено ... ДА ОСТАВИ МАЛКУ И ЗА ВАС ПРИЈАТЕЛИ ПА АЈДЕ ПОВЕЛЕТЕ 
.. . ми се имаат дешавано многу работи таму ме мрзи да пишувам ова е само мала работа од случките кои ми се имаат случено ... ДА ОСТАВИ МАЛКУ И ЗА ВАС ПРИЈАТЕЛИ ПА АЈДЕ ПОВЕЛЕТЕ