Види Паметно Дупе,знам дека си читал деца и тоа е проблемот.За жал,иако пробав еве веќе неколку пати,не можам да најдам начин да се адаптирам на твојот стил.Ако и ти имаш проблем со мојот ондак најубаво би било да не се адаптираш ни ти воопшто и да ме ставиш на листата на игнор.Оти како и досега еве и во последниот пост само нафрли една реченица со никаква тежина.Те молам не го уништувај подфорумов со безвезе реченици.
ПС ако некој знае да ја упрости реченицава би бил благодарен за помош.
А да, одличен ти е потписот.
Да не останам должен се извинувам за безевезе муабетов и оффтопиков ама бев испровоциран и навистина не можам да поднесам детски муабети.
За разлика од нив,иако морам да признаам се работи за спротиставени ставови,уживам во дискусијата со некои кои навистина знаат што пишуваат и имаат дефинирани и издржани ставови како Ајзенхорн,Мисирков(без кого подфорумов би го снемало мислам),Морфеус,Никола и уште некои кои не ги спомнав а секако ги ценам.
Не се сите муслимани талибанци.Попросто од ова не можам.од една страна тврдиш муслиманите не се закана а од друга талибанизација на пакистан
ПС ако некој знае да ја упрости реченицава би бил благодарен за помош.
А да, одличен ти е потписот.
Да не останам должен се извинувам за безевезе муабетов и оффтопиков ама бев испровоциран и навистина не можам да поднесам детски муабети.
За разлика од нив,иако морам да признаам се работи за спротиставени ставови,уживам во дискусијата со некои кои навистина знаат што пишуваат и имаат дефинирани и издржани ставови како Ајзенхорн,Мисирков(без кого подфорумов би го снемало мислам),Морфеус,Никола и уште некои кои не ги спомнав а секако ги ценам.